Desktop

Soluția ALL IN ONE pentru proiectele tale! Smart Curtain

SmartCurtain este soluția inovatoare pe care Deco Center, o propune pentru a simplifica, eficientiza și personaliza experiența partenerilor săi distribuitori. Această soluție inovatoare se bazează pe o aplicație intuitivă disponibilă atât pe platforma Android, cât și pe platforma iOS, pentru iubitorii de produse Apple.

Aplicația ajută partenerii Deco Center în preluarea și gestionarea comenzilor preluate de la clienții lor. Aplicația calculează consumul necesar de material pentru coaserea perdelelor la dimensiunile dorite, atenționează asupra eventualele date necompletate, pregătește oferta finală pe baza calculelor, permite gestionarea proiectelor într-un sistem simplu și ușor de înțeles.

New column

Cu SmartCurtain ai toate proiectele într-un singur loc, organizat și puteți atribui un status fiecăruia, câștigând astfel timp pentru alte lucruri.

BENEFICII

SmartCurtain necesită ca orice soluție digitală un efort mic inițial, ce scade treptat și rapid

Viteza de lucru. Cu Smart Curtain orice proiect este gata în doar câteva minute. Spre exemplu, pentru un proiect format din 3 încăperi, durata medie de finalizare este de doar 8 minute!
Produse și servicii Mendola Fabrics. După setarea inițială a prețurilor, produsele și serviciile Mendola Fabrics devin disponibile instantaneu. În plus, pachetele Advanced și Premium permit introducerea și utilizarea și a altor produse, în cadrul aplicației.
Formular de proiect rapid. Crearea ​unui formular de proiect nu a fost​ niciodată mai simplă. După introducerea datelor de produse, a informațiilor clientului și a condițiilor comerciale, formularul este generat!
Interfață intuitivă. Datorită interfaței intuitive și a modului de verificare constantă a informațiilor introduse, aplicația poate fi utilizată cu succes și de o persoană fără experiență în domeniul proiectelor de coasere.
Cost prietenos. Costul al unui proiect la un abonament care permite inclusiv folosirea produselor non-MendolaFabrics este sub 1 RON.

Interfața principală a SmartCurtain are un design  simplist și clar. Fiecare element este la îndemâna utilizatorului. Identificăm 5 zone principale.

Proiecte. Fiecare proiect apare ca o placă. Cele mai importante informații vedem in placa respectivă, cum ar fi nume client, sumă proiect, status, număr, data etc.

Filtre. Secțiunea de filtre se afla in partea stângă a interfeței. Se poate filtra la aproape orice, nume client, număr proiect, sumă proiect, status project, data proiect etc.

Statistici. Sub acest meniu găsim niște chart-uri care reprezintă câteva indicatori de performanță cheie.

Setări. Setări generale, despre clienți, produse, utilizatori.

Adaugă proiect. Prin apăsarea butonului + putem crea un proiect.

New column
New column

Platforma de administrare WEB

Este interfața unde gestionăm datele folosite în aplicație. 

  • Operează ca o oglindă, toate proiectele le regăsim aici, putem să le vizualizăm, să le tipărim doar fără opțiune de orice fel de modificare.
  • Platforma de admin este un loc foarte important, pentru că aici putem gestiona prețurile de vânzare ale produselor și serviciilor MendolaFabrics.
  • Totodată, aici putem gestiona toate produsele care sunt non-MendolaFabrics.
  • De la utilizatori, la clienți, statistici, admin-ul oferă un control asupra operațiunilor noastre.

New column

SUPORT

Oferim suport telefonic, in person sau prin e-mail.
Adresa de mail dedicată este : support@smartcurtain.ro

TRAINING

Am pregătit o serie largă de tutoriale video despre operațiunile în aplicație și în platforma de adminstrare. Oferim la cerere sesiuni de training in-person în grupuri reduse.

 

 

 

 

Implementarea sistemului Smart Curtain ne ajută  fim mult mai eficienți în lansarea și gestionarea comenzilor de perdele și draperii confecționate. Menționez doar câteva puncte  în care ne ușurează muncăacuratețe în calcule la necesar, rapiditate în procesare, transparență, crearea automată a anexelor de coasere, informații privind  stocuri la articolele Mendola Fabrics. Se scurtează mult timpul de procesare a unei comenzi de coasere. 

Georgiana Petcu, Amos

New column

Încearcă acum GRATUIT timp de o lună!

Dacă vrei să scapi de teancurile de hârtii cu masurători și notițe, atunci încearcă Smart Curtain GRATUIT timp de o luna!

Cu Smart Curtain vei avea posibilitatea de a crea proiecte fără efort, exact cum ți-ai dorit! Încearcă acum și vezi tu cât de simplu poate fi să obții ceea ce-ți dorești! Cu Smart Curtain vei economisi timp și energie pentru alte proiecte. Te poți bucura de portofoliul tău de produse personalizate în câteva clicuri. 

New column
Coș de cumpărături