New column

Vizitează-ne la Heimtextil 2022

Anul trecut a fost prima data în ultimii opt ani când Mendola Fabrics nu a participat la Heimtextil. Din cauza situației globale, ediția anului 2021 a fost amânată pentru anul 2022. În această perioadă ni s-a oferit o resursă prețioasă, de care am beneficiat la maxim: Timp. Nu l-am lăsat să treacă pe lângă noi fără să ne dedicăm țesăturilor deosebite și să ne pregătim pentru următoarea ediție, care va avea loc între 11 și 14 ianuarie.

 

Suntem entusiasmați și nerăbdători să împărtășim cu voi noile trenduri în materie de textile, culori și modele și să prezentăm pentru prima dată noua colecție Primăvară – Vară 2022.

 

Lansarea Colecției de Primăvară-Vară Mendola Fabrics la Heimtextil a devenit o tradiție, iar evenimentul setează tendințele și conceptele sezonului.

 

Heimtextil este cel mai important târg dedicat textilelor decorative pentru casă și este locul în care materialele Mendola Fabrics prind viață odată cu fiecare început de an.

 

Vizitează-ne standul la Heimtextil și descoperă ultimele tendințe și găsește-ți inspirația!

 

Ne poți vizita la standul C37 hala 8.0 Heimtextil, Messe Frankfurt.

 

De asemenea, poți vedea AICI profilul nostru pe pagina oficială Heimtextil. 

 

Până ne revedem la #Heimtextil2022 poți parcurge galeria foto cu standurile Mendola Fabrics ale edițiilor trecute, aici:

Heimtextil 2020

Heimtextil 2019

Heimtextil 2018

Heimtextil 2017

Heimtextil 2016

Heimtextil 2015

Coș de cumpărături