EXPERIENȚA MENDOLA FABRICS

Mendola Fabrics este brandul de referință, prin care dorim să setăm trenduri și să inspirăm. Cu un sortiment de peste 600 de modele, țesăturile Mendola Fabrics combină designuri contemporane, palete cromatice bogate și modele care stârnesc imaginația, reflectând atenția noastră către design interior.  

New column

Business, textile și artă, Deco Days este evenimentul care transmite colaboratorilor noștri pasiunea pentru perdele și draperii prin cele mai complexe și originale modalități. Fashion show-uri, instalații de artă sau ședințe foto interactive, cele mai noi Colecții Toamnă – Iarnă sunt prezentate partenerilor noștri de business sub forme creative, pentru ca aceștia să se identifice cu țesăturile și conceptul din spatele lor.

Heimtextil

Heimtextil, cel mai important târg dedicat textilelor decorative pentru casă, este locul în care materialele Mendola Fabrics prind viață odată cu fiecare început de an. 

De 8 ani, prezentăm în premieră colecția de Primăvară – Vară, setăm trendurile în materie de design interior pentru anul în curs și comunicăm partenerilor ideile noastre despre perdele și draperii integrate în amenajările interioare.

Pentru brandul Mendola Fabrics, Heimtextil reprezintă o provocare și în același timp un etalon. Fiind cel mai relevant târg pentru textile de casă pe plan internațional, Heimtextil aduce cu sine la început de fiecare an provocarea de ne auto-depăși, de a evolua, acestea materializându-se în standul cu care ne prezentăm în cadrul evenimentului. 

Heimtextil 2020 a însemnat pentru noi cea mai de succes expunere atât la nivel de stand, cât și la nivel de locație a standului (cu o poziționare în inima târgului, lângă Deco Team).

Open Days

Odată întorși de la Heimtextil, pregătim lansarea Colecției Primăvară/Vară.

În acest fel, luna februarie a fiecărui an cuprinde evenimentul Open Days, un eveniment dedicat partenerilor de business

Timp de o lună de zile programăm întâlniri la sediu, la showroom-ul Mendola Fabrics, pentru discuții de business pe marginea noii colecții, pentru prezentarea noilor articole dar și pentru discuții legate de modul de expunere a noilor perdele și draperii în vitrinele magazinelor partenere. 

Open Days este totodată un bun prilej de a ne revedea cu partenerii noștri de business, de a discuta ultimele noutăți legate despre business-ul partenerului. 

Descoperă showroom-ul Mendola Fabrics

un spațiu dedicat inspirației și designului

Suntem pasionați de design-ul interior, de noile tendințe de amenajare, motiv pentru care showroom-ul nostru reprezintă o prioritate pentru noi. Din dorința de a avea un showroom actual, ancorat în tendințele internaționale de expunere și prezentare, împrospătăm periodic amenajarea acestuia, în timp ce vitrinele sunt actualizate o dată cu fiecare colecție lansată. 

Cele două colecții anuale de perdele și draperii sunt conceptualizate în campanii de lansare originale

Colecție Toamnă/Iarnă 2020

Campanie Lansare EMBRACE

Colecție Toamnă/Iarnă 2019

Campanie Lansare FREE SPIRIT OF FABRICS

Coș de cumpărături