New column

Experiența Heimtextil 2024

Anul 2024 a început cu o nouă colecție, noi experiențe, conexiuni și inspirație. A fost a9-a ediție a târgului Heimtextil din care am făcut parte cu echipa Mendola Fabrics ca și expozanți. Heimtextil este cel mai mare și cel mai important târg internațional dedicat textilelor pentru casă, iar participarea noastră a devenit deja o tradiție la acest eveniment.

 

Echipa Mendola Fabrics a fost prezentă cu un stand deosebit și colorat, în care au fost reprezentate cele mai noi trenduri din domeniul designului de interior și a textilelor. Heimtextil este și evenimentul în care colecția noastră de Primăvară-Vară este prezentată în avanpremieră publicului internațional și național. Noua colecție a fost primită cu entuziasm, iar noile articole vor fi prezentate și publicului larg începând cu martie 2024.

Standul Mendola Fabrics

Standul nostru a găzduit sute de întâlniri și a inspirat trecătorii prin expuneri inedite în care perdelele și draperiile noastre au fost în centrul atenției.

Amenajarea a fost ghidată de trendurile globale, care au fost prezentate și la târg. De la sustenabilitate, reprezentată prin țesături din materiale reciclate sau fibre naturale, la stilul sofisticat- ilustrat de catifele bogate și de materiale intens pigmentate. Standul nostru a captat privirile și a atras vizitatorii cu perdele și draperii într-un spectru larg de stiluri, potrivite pentru amenajări de orice fel.

New column
New column
New column
New column
New column
New column

Trenduri Heimtextil

În fiecare an, Heimtextil prezintă trendurile emergente pentru sezoanele următoare. Consiliul format de către cei de la Heimtextil pentru stabilirea trendurilor își propune să combine inspirația cu perspicacitatea, bazându-se pe cercetarea și analiza tendințelor socio-culturale globale relevante pentru a oferi direcții de design și culoare pentru sezonul 24/25.

Anul acesta, trendul care a ghidat povestea Heimtextil a fost schimbarea la scară largă, sub motto-ul de ”New Sensitivity”.

”New Sensitivity” 

În acest context, sensibilitatea înseamnă să luăm în considerare impactul atunci când luăm o decizie sau dezvoltăm un produs. Avem nevoie de o modalitate sensibilă de gândire și de a lua în considerare relația noastră reciprocă, cu tehnologia și cu natura, funcționând ca un nexus interconectat. În mod specific, observăm o Nouă Sensibilitate care apare în textilele de casă prin trei abordări diferite: pe bază de plante, bioinginerite și tehnologice. Toate cele trei direcții arată căi diferite către o lume textilă mai sensibilă.

Trendhall-ul, spațiul unde trendurile prind viață prin diferite instalații și expuneri creative, a găzduit și 4 articole Mendola Fabrics, care au fost expuse pentru a ilustra trendul țesăturilor din materiale reciclate.

Cele 4 articole au fost: draperiile Janus, Modern, Scento și perdeaua Refresh (o perdea inovativă, cu proprietăți de purificare a aerului)

New column
New column
New column

Mulțumim tuturor celor care ne-au vizitat standul, tuturor celor care ne-au sprijinit în timpul pregătirilor și în timpul târgului cât și întregii echipe Mendola Fabrics.

Participarea noastră nu ar fi fost posibilă fără ajutorul partenerilor noștri:

Bianca Farcas - Styling

Nobila Casa - Mobilier și decorațiuni

Norda - Mobilier și decorațiuni

Klausen - Iluminat

Vizualitas - Grafică

Promoteus - Producție print

Unique Landscaping - Plante


Colecția noastră de Primăvară-Vară 2024 a fost primită cu entuziasm de publicul internațional, am legat noi parteneriate și ne-am încărcat cu inspirație iar acum ne pregătim pentru lansarea oficială a colecției, în martie. Vă invităm să ne fiți alături, dezvăluim mai multe detalii în curând.

New column
Coș de cumpărături