New column

Suntem mândri de parcursul și moștenirea noastră, livrând excelență și un viitor sustenabil pentru textile - perdele și draperii. Pasiunea noastră privind calitatea materialelor este dovedită de-a lungul timpului!

- Zsuzsa Székely, owner Mendola Group

Prezentare generală

Fondata în 1994, în Cluj-Napoca, membră a Mendola Investment Group, compania Deco Center a început ca un business de familie. Creativitatea în alegerea materialelor și designurilor la cel mai înalt nivel de calitate pentru produse și servicii formează etosul central al Mendola Group. Prin intermediul brandului de referință, Mendola Fabrics, își propune să devină unul dintre principalii jucători pe piața din Europa în următorii 10 ani. Dezvoltând game noi, colecții noi, produse ce se diferențiază prin tematică, design, adaptabilitate și un raport preț calitate optim, adaptându-se totodată piețelor și gusturilor locale pe piețele în care este prezent.

 

Reușitele primilor ani, colaborările profesionale dezvoltate cu cele mai semnificative companii de specialitate din lume și notorietatea pe piața din Cluj sunt baza pe care s-a construit Deco Center, parte din Mendola Group – compania de anvergură internațională, cu peste 100 de angajați și capital 100% autohton, deținut de familia Székely din Cluj-Napoca. De asemenea, parteneriatele cu rețelele internaționale de bricolaj au scos în evidență faptul că în industrie și pe acest segment, există o plajă restrânsă privind colecții moderne de perdele și draperii cu design-uri în trend, piața fiind dominată de jaluzele verticale.

 

Misune:

Construită din pasiunea pentru textile, design interior, performanță și calitate, Deco Center este compania care aduce țesăturile de perdele și draperii la viață prin brandul de referință Mendola Fabrics și le comercializează ca domeniu principal de activitate.

 

Viziune:

Deco Center își dorește să reuneascătoate toate definițiile despre frumos, sub același obiectiv, cel de a crea sentimentul de acasă, prin intermediul amenajărilor cu perdele și draperii.

New column

De la un mic magazin, la o cifră de afacere de 8 milioane de euro

Deco Center este cel mai mare distribuitor național de perdele și draperii. Prin atenția noastră către ultimele trenduri internaționale în materie de amenajări interioare, servicii și tehnologii, am dezvoltat o rețea de peste 500 de parteneri și peste 800 puncte de livrare (magazine), atât în România cât și în 28 de țări din Europa și de pe alte continente (America de Nord, Australia, Africa, Asia). Parteneriatele noastre cu rețelele DYI, magazinele de bricolaj și magazinele specializate sunt bazate pe continuitate, profesionalism și un raport favorabil dintre preț și calitate.

 

Cu o experiență de peste 25 de ani pe piața locală și internațională, garantăm succesul unei afaceri prin sortimentul rafinat de perdele și draperii, cât și de galerii, șine sau accesorii care să completeze decorul ferestrelor.

Brandurile noastre

New column

Mendola Fabrics oferă o semnatură distinctivă printr-un stil definit de materiale vii, contemporane, decorative pline de imaginație. Cu un sortiment de peste 600 de modele, perdelele și draperiile Mendola Fabrics combină designuri contemporane, palete cromatice bogate și modele care stârnesc imaginația, reflectând atenția noastră către design interior. Colectiile Mendola Fabrics sunt lansate de două ori pe an printr-o rețea de parteneri, distribuitori, lanțuri DIY, magazine specializate, studio-uri de design sau alte business-uri legate de materiale textile în peste 28 țări.

 

New column

Combinând țesături în nuanțe neutre și patternuri simpliste, brandul Imagine Living Textile aduce în prim-plan o selectie de perdele și draperii ready-made menite să surprindă esența simplității cotidiene. Sub umbrela brandului Imagine, prind viată peste 49 de articole cu dimensiuni și modalități de prindere diversificate în funcție de cerințele de vârf ale pieței.

 

 

 

 

New column

Mendola Interior este brandul ce oferă o gamă variată de produse ready-made, perdele și draperii pentru persoane cu un ritm de viață alert și un stil modern, ce au nevoie de soluții rapide, eficiente, cu un design și o calitate superioară, dar și tablouri și decorațiuni de perete, articole de bedding și prosoape.

 

 

 

 

 

Coș de cumpărături