Colaborări design interior

Datorită plasării brandului în contextul amenajărilor de interior prin abordări conceptuale de stilurile și trenduri, Mendola Fabrics se adresează designerilor de interior, arhitecților și stiliștilor

Selecția de perdele și draperii este actualizată de două ori pe an, prin lansarea Colecției Primavară/Vară și a celei de Toamnă/Iarnă. Fiecare colecție este atent selecționată și alinitată cu trendurile internaționale de actualitate, la selecția propriu-zisă participând persoane avizate, designeri de interior și stiliști. 

Direcțiile de trend, pe care le abordăm anual atât în comunicarea către publicul larg cât și la nivel de articole selecționate, sunt validate prin participarea la Heimextil, cel mai relevant târg internațional de textile pentru casă. 

Mendola Blue - desktop

De ce să faci parte din comunitatea Mendola Blue Card?

FIECARE PROIECT = MAI MULTE BENEFICII: 
Proiectele de amenajare realizate cu produse Mendola Fabrics sunt recompensate cu puncte. Fiecare punct poate aduce și mai multe beneficii.

SELECȚIE AMPLĂ DE DRAPAJE 
Poți alege din peste 1000 de modele perdele și draperii.
Cu selecția de draperii Mendola Fabrics creativitatea ta nu este îngrădită.

ACOPERIRE NAȚIONALĂ: 
Indiferent de locația clientului tău, poți avea acces la aceeași gamă completă de produse și mai ales să poți beneficia de servicii complete (măsurători, coasere, montaj la domiciuliu), care să te scape de grija implementării. 
Astfel, te conectăm cu peste 800 de magazine partenere din întreaga țară!

REPREZENTANT MENDOLA FABRICS

Vei avea o persoană dedicată care te ajută în selecția materialului potrivit și în determinarea bugetlui de proiect.

NOI CONEXIUNI ȘI COLABORĂRI: 
Suntem de părere că o colaborare pe termen lung aduce cu sine siguranță, încredere și beneficii. 
Mendola Blue Card oferă garanția suplimentară  a unei colaborări benefice și eficiente, de lungă durată, recompensată cu beneficii utile activității tale de zi cu zi. 

ADMINISTRARE PROFIL: 
Pentru o mai bună gestionare a beneficiilor tale, îți vom pregăti un cont personalizat pe platforma de business mendolafabrics.ro. 

INVITAȚII EVENIMENTE DE BRAND: 
Vei avea rezervat un loc special în cadrul lansărilor de colecții Mendola Fabrics, în cadrul evenimentelor Deco Days și Open Days.

POSIBILITATE INVITAȚII EVENIMENTE INTERNAȚIONALE: 
Știm cât sunt de importante participările la evenimentele internaționale și din acest motiv avem în vedere oferirea de invitații la câteva dintre cele mai reprezentative: Heimtextil, MOM, Salone del design Milano.

Profesie
Designer de interior
Arhitect
Stilist
Da Nu
Sunt de acord să primesc informații și noutăți prin newsletter de la Mendola Fabrics
Sunt de acord cu termenii și condițiile

COMPLETEAZĂ FORMULARUL 

& HAIDE SĂ COLABORĂM!

Cta Complete

Valorizăm parteneriatele dezvoltate de-alungul timpului cu designerii de interior, arhitecții și stiliștii și din acest motiv am dedicat o colecție specială de design: ECLIPSE.

Cu patternuri expresive și combinații de culori irizante, Colecția Eclipse este menită să satisfacă nevoia de a folosi țesături cu modele complexe în amenajări sofisticate, în care designul și originalitatea primează. 

Coș de cumpărături