Colaborări design interior

Datorită plasării brandului în contextul amenajărilor de interior prin abordări conceptuale de stilurile și trenduri, Mendola Fabrics se adresează designerilor de interior, arhitecților și stiliștilor

Selecția de perdele și draperii este actualizată de două ori pe an, prin lansarea Colecției Primavară/Vară și a celei de Toamnă/Iarnă. Fiecare colecție este atent selecționată și alinitată cu trendurile internaționale de actualitate, la selecția propriu-zisă participând persoane avizate, designeri de interior și stiliști. 

Direcțiile de trend, pe care le abordăm anual atât în comunicarea către publicul larg cât și la nivel de articole selecționate, sunt validate prin participarea la Heimextil, cel mai relevant târg internațional de textile pentru casă. 

Mendola Blue - desktop
Profesie
Designer de interior
Arhitect
Stilist
Da Nu
Sunt de acord să primesc informații și noutăți prin newsletter de la Mendola Fabrics
Sunt de acord cu termenii și condițiile

COMPLETEAZĂ FORMULARUL 

& HAIDE SĂ COLABORĂM!

Cta Complete

Valorizăm parteneriatele dezvoltate de-alungul timpului cu designerii de interior, arhitecții și stiliștii și din acest motiv am dedicat o colecție specială de design: ECLIPSE.

Cu patternuri expresive și combinații de culori irizante, Colecția Eclipse este menită să satisfacă nevoia de a folosi țesături cu modele complexe în amenajări sofisticate, în care designul și originalitatea primează. 

Coș de cumpărături