Termeni și condiții

La autentificare si prin folosirea acestui website, numit in continuare Site, acceptati termenii si conditiile de mai jos, motiv pentru care va rugam sa le cititi cu atentie.

Prezentul document Termeni si Conditii a fost creat pentru Vizitatorii persoane fizice si juridice si  Clientii nostri (parteneri de business) cu care avem prestabilit o relatie contractuala, nascuta fie dintr-un Contract comercial de vanzare-cumparare, fie dintr-un Contract de furnizare Program Cutting.

Persoanele fizice care doresc sa achizitioneze produsele SC Deco Center SRL, sunt rugate sa viziteze magazinele partenerilor nostri inclusiv reteaua de magazine decoratiuni interioare Nobila Casa si magazinul de prezentare Deco Center. Consultați lista de magazine partenere, aici.

 

Datele de identificare ale Societatii:

SC Deco Center SRL, persoana juridica romana, legal constituita conform prevederilor legale romane, cu sediul in comuna Savadisla, sat Vlaha, nr. 22, jud. Cluj, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Cluj sub nr. J12/3626/1994, avand Codul Unic de Inregistrare: 8065242, atribut fiscal RO, cont bancar RO67 RZBR 0000 0600 1018 0598, deschis la Banca Raiffeisen Bank, suc. Cluj – Napoca, in calitate de distribuitor in domeniul textilelor pentru interior, numit in continuare Societate.

SC Deco Center SRL comercializeaza urmatoarele grupuri de produse: textile pentru interior; metraje (materiale textile vandute la metru); bunuri si articole confectionate din materiale textile pentru spatii interioare; articole textile la bucata (perdele, draperii gata facute, fete de masa, perne, paturi, decoratiuni ai caror material-prim il reprezinta textilele); tije, garnise pentru perdele si alte accesorii; textile pentru baie; elemente de umbrire usi, ferestre, enumerarea nefiind limitata la aceste produse. Mendola Fabrics este brandul de referinta al SC Deco Center SRL

SC Deco Center SRL isi rezerva dreptul de a opri in orice moment comercializarea oricareia dintre categoriile de produse anterior enumerate sau de a incepe comercializarea unor noi categorii de produse, fara a fi obligat sa informeze Vizitatorul sau  Clientul cu privire la acest lucru.

 

Definitii si termeni

  • Vanzator –  SC Deco Center SRL
  • Cumparator – persoana juridica cu care Societatea are prestabilita o relatie contractuala, nascuta fie dintr-un Contract comercial de vanzare-cumparare, fie dintr-un Contract de furnizare Program Cutting.
  • Utilizator/Vizitator – orice persoana fizica cu varsta de minim 18 ani / persoana juridica care acceseaza paginile acestui Site cu scopul de informare sau utilizare a informatiilor puse la dispozitie. 
  • Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).
  • Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
  • Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre SC Deco Center SRL Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare. 
  • Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
  • Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Produselor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora din Site.
  • Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului. 
  • Comunicari comerciale – mijloace de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS, notificari push) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada.

 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Intregul continut al site-ului www.mendolafabrics.ro, incluzand, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a SC Deco Center SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de SC Deco Center SRL și doar cu acordul scris al SC Deco Center S.R.L. Incalcarea dreptului de autor sesizata pe site se va raporta la adresa de email office@mendolafabrics.ro.

 

Produsele si serviciile oferite de S.C. Deco Center SRL

Accesul la www.mendolafabrics.ro in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Cumparator, mai puțin persoanelor fizice sub vârsta de 18 ani.

Pentru motive justificate SC Deco Center SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel SC Deco Center SRL. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al SC Deco Center SRL pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

Politica de confidentialitate:

SC Deco Center SRL se angajeaza sa ia toate masurile rezonabile pe care le are la dispozitie pentru a pastra confidentialitatea datelor personale puse la dispozitie de Clienti.

Pentru mai multe informatii  va rugam sa accesati acest link: link Politica de confidentialitate

 

Derularea operatiunilor de vanzare prin Site

Contractul

Prin lansarea unei Comenzi pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (e-mail) prin care Societatea isi deruleaza operatiunile pe Site. In cazul comenzilor lansate verbal, Societatea nu poate accepta reclamatii sau plangeri de nelivrare sau livrare gresita.

Daca Societatea confirma executarea unei Comenzi, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Societate se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea Societatii catre Client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

Societatea nu considera in nici un moment o Comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Asadar, Contractul intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Societate.

Termenul de livrare si conditiile de livrare a produselor care nu se afla la data lansarii comenzii in stoc se stabileste pentru fiecare Client in parte in cadrul Contractului comercial de vanzare-cumparare/Contractul de furnizare Program Cutting.

Prevederile prezentei termeni si conditii generale coroborate cu prevederile Contractelor comerciale de vanzare-cumparare/Contractelor de furnizare program cutting vor sta la baza comenzilor lansate si confirmate.

 

Obiectul Comenzii

Obiectul Comenzii il constituie produsul/produsele, serviciul/serviciile Societatii cu privire la care Clientul si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei Comenzi pe Site confirmata de catre Societate. Produsul/produsele, serviciul/serviciile are/au caracteristicile mentionate de catre Societate pe Site.

Societatea depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor/imaginilor expuse pe Site. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, Societatea precizeaza ca imaginea produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului de catre Producator fara notificare prealabila din partea acestuia. De asemenea, unele caracteristici ale produselor/serviciilor prezentate pe Site, pot fi modificate de catre Societate fara preaviz sau pot contine erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor/serviciilor pot fi incomplete, insa Societatea face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

Promotiile/ofertele prezentate pe Site sunt valabile in limita stocului disponibil. Promotiile, actiunile si reducerile acordate de catre Societate nu pot fi combinate, cu exceptia cazului in care acestea sunt anuntate in mod explicit. Reduceri suplimentare la preturi promotionale nu mai pot fi acordate. In cazul in care mai multe promotii s-ar aplica pentru o comanda, Clientul va putea alege oferta cea mai buna, informand Societatea asupra variantei alese. In cazul in care Clientul nu indica varianta aleasa, SC Deco Center SRL. isi rezerva dreptul de a alege discount-ul aplicabil in locul Clientului.

 

Pretul produselor/serviciilor si valoarea comenzii

Pretul produsului/produselor, respectiv serviciului/serviciilor sunt cele mentionate pe Site. Societatea isi rezerva dreptul de a stabili fata de fiecare Client al sau un pret special pentru produse/servicii, diferit de cel mentionat pe Site. Pretul produselor/serviciilor poate fi modificat de catre Societate, in orice moment, Clientul fiind informat in acest sens conform celor prevazute in Contractul comercial de vanzare-cumparare/Contractul de furnizare Program Cutting.

Pentru a fi aplicabil, pretul produsului/serviciului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, Societatea atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale Site-ului sau erori, pretul afisat pe Site poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Societatea va informa Clientul asupra pretului corect. Pretul nu include TVA.

 

Metode de livrare si plata

Livrarea

Produsul/produsele vor putea fi ridicate de catre Client de la depozitul SC Deco Center SRL, situat in Vlaha nr. 22, jud. Cluj sau vor putea fi livrate Clientului, fie de catre Societate, fie prin intermediul serviciului de curierat rapid GLS – General Logistics Systems. Costul transportului efectuat de catre societatea de curierat este prestabilit, fiind cel practicat de catre acesta. Cuantumul acestuia va fi indicat de catre Societate Clientului in momentul confirmarii comenzii. Costul de transport porneste de la 22 Ron + TVA. Societatea isi rezerva dreptul de a modifica cuantumul costului de transport in functie de valoarea comenzii lansate de catre Client.

Modalitatile, conditiile si termenele concrete de preluare, respectiv livrare produs/produse sunt stabilite in cazul fiecarui Client in parte in Contractul comercial de vanzare-cumparare/Contractul de furnizare Program Cutting.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca Societatea de curierat rapid livreaza coletele continand produsele Comandate de catre D-voastra intre orele 10:00 si 15:00, de aceea va rugam sa ne indicati o adresa de livrare unde puteti fi gasit in acest interval de timp! In cazul in care Clientul nu se afla la adresa de livrare in momentul livrarii, agentul de curierat rapid lasa o instiintare la acea adresa. Pe instiintare va aparea numarul coletului si numarul de telefon al GLS. Clientul are la dispozitie 5 zile lucratoare pentru a conveni cu Societatea de curierat rapid asupra unei alte zi pentru livrare. Daca acest lucru nu se realizeaza, agentul de curierat rapid returneaza coletul Societatii. Daca Clientul nu se afla la adresa de livrare si agentul de curierat rapid nu poate lasa nici o instiintare, acesta va incerca livrarea si in urmatoarea zi de lucru. Daca livrarea esueaza si a doua oara, Societatea de curierat rapid returneaza coletul Societatii.

In afara de cazul in care este agreat de Societate si Client diferit, Societatea se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor Comandate de catre Clienti in momentul predarii acestora catre reprezentantul Clientului sau serviciul de curierat rapid.

Societatea va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare (factura fiscala, acte care conform legislatiei in vigoare insotesc produsul/produsele) la Client. Societatea va efectua livrarea produselor doar pe teritoriul Romaniei.

 

Modalitatea de plata

Modalitatea in care plata produselor/serviciilor comandate de catre Client se va realiza fata de Societate se va stabili pentru fiecare caz in parte prin Contractul comercial de vanzare-cumparare/Contractul de furnizare Program Cutting. (plata in numerar, prin CEC, bilet la ordin cu scadenta la zi, avalizat in nume propriu, plata la curier prin serviciul ramburs).

Plata la curier: plata produsului se face dupa preluarea coletului de catre Client. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta. Societatea atentioneaza Clientii ca in cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Societate sa permita Clientului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii acestora.

Plata online, prin PlatiOnline: Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, usd si euro, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele mendolafabrics

Politica de returnare

In cazul in care exista diferente cantitative constatate la momentul predarii – preluarii produselor, se va intocmi un proces verbal de constatare, proces-verbal care va fi semnat de reprezentantii ambelor parti.

Reclamatiile Clientului cu privire la necorespunderea calitativa/cantitativa a produsului/produselor livrate trebuie facuta intr-un termen de maximum 24 de ore de la livrare, in scris si trimise prin fax Societatii. Returnarea marfurilor necorespunzatoare calitativ/cantitativ de catre Client va fi realizata in acelasi termen de 24 de ore de la data livrarii. Societatea isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produsului/produselor a caror defectiune provine din manipularea lor gresita, ori datorita finisarii si confectionarii lor.

Societatea nu raspunde pentru produsul/produsele reclamate cu lipsuri cantitative, deficiente calitative daca acestea au fost revandute sau introduse in lucrari, ulterior receptiei si/sau nu au fost respectate prescriptiile de utilizare precizate de catre Societate.

Societatea va solutiona reclamatia Clientului, dupa primirea si verificarea produselor returnate, iar in cazul in care considera reclamatia Clientului intemeiata, va inlocui produsul/produsele defecte in termen de 72 de ore de la data constatarii neconformitatii.

In cazul produselor vandute de Societate, instructiunile de intrebuintare sunt indicate cu pictograme internationale. Societatea nu-si asuma raspunderea cu privire la prejudiciile cauzate Clientilor datorate nerespectarii instructiunilor de folosire.

Societatea preia la returnare articolele metraj la rola numai in starea lor initiala, si nicidecum taiate sau confectionate.

Pentru comenzile platite cu cardul, daca situatia nu se poate remedia in alte circumstante suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Termene de livrare

Societatea va livra produsele in cadrul termenelor mentionate in Contractul comercial de vanzare-cumparare/Contractul de furnizare Program Cutting. Termen estimativ de livrare este 2-4 zile lucratoare.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, Societatea va anunta Clientul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care Societatea primeste informatii eronate legate de livrarea produselor, Societatea poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a Contractului, sau poate stabili un nou termen de onorare a Comenzii.

 

Publicitate

In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere sau orice alte comunicari promotionale. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client, poate fi modificata in orice moment, prin contactarea www.mendolafabrics.ro in acest sens.

Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Client sau Cumparator se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere sau prin transmiterea retragerii consimțământului la următoarea adresă de e-mail: protectiadatelor@mendolagroup.ro . Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

 

Politica de utilizare a cookie-urilor

Acest website poate folosi cookie-uri atat proprii, cat si provenind de la terti, pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia.

Mai multe informatii aici: link politica de confidentialitate

Forta majora

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea/executarea cu întârziere/executarea necorespunzătoare a obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este cauzata de un eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Legea aplicabila - Jurisdictia

Prezentul document este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre SC Deco Center SRL si Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Vă mulțumim!

Echipa Mendola Fabrics

Coș de cumpărături