Întrebări frecvente

INFORMATII GENERALE

 

De unde pot cumpara articolele Mendola Fabrics?

Mendola Fabrics este brandul de referinta al Deco Center, parte a Mendola Group. Articolele Mendola Fabrics sunt comercializate printr-o retea numeroasa de parteneri nationali si internationali. Astfel, te rugam sa accesezi sectiunea Magazine Partenere, unde poti consulta lista completa a partenerilor nostri din Romania si Europa.

 

Unde pot sa vizionez perdelele si draperiile Mendola Fabrics?

Perdelele si draperiile Mendola Fabrics sunt expuse in displayurile si vitrinele magazinelor partenere si in showroomuri, atat in tara cat si in strainatate. Vei regasi articolele noastre in magazinele apartinand grupului de firme Mendola - Nobila Casa si magazinul de prezentare Deco Center, dar si in magazine de tip lant DIY, magazine specializate de perdele si draperii, magazine de mobilier si decoratiuni.

Showroom- ul Deco Center din Vlaha, Cluj este disponibil pentru vizionare doar pentru parteneri, aici avand loc intalniri de afaceri, prezentari de produse si evenimente anuale specific industriei, organizate de Mendola Fabrics (Deco Days si Open Days).

Pentru detalii te rugam sa accesezi sectiuniea Magazine Partenere daca esti persoana fizica si vrei sa iti atichizionezi modelele preferate de perdele sau draperii. Daca esti persoana juridica si doresti sa colaborezi cu noi te rugam sa accesezi sectiunea Fa business cu noi.

 

Am nevoie de mai multa inspiratie. Cum pot sa fiu informat despre noutatile si tendintele din domeniu?

Pentru a nu pierde ultimele noutati si tendinte iti recomandam sa te abonezi la newsletter-ul nostru. Vei primi informatii cu cele mai noi materiale, designuri, colectii, recomandari, tutoriale despre lumea perdelelor si draperiilor.

Iti recomandam sa accesezi sectiunea Inspiratie, care te va purta intr-o zona de inspiratie si tendinte creionate de artisti, designeri intreriori cat si de specialistii nostri.

De asemenea, ne poti urmari pe canalele noastre de Social Media, unde postam constant poze de inspiratie, sfaturi și combinatii deosebite de perdele si draperii Mendola Fabrics: Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest, LinkedIn.

 

Unde pot vizualiza preturile produselor Mendola Fabrics?

Produsele Mendola Fabrics sunt comercializate doar prin magazine partenere, de aceea daca esti persoana fizica, trebuie sa stii ca acest site este un unul doar de prezentare a produselor din portofoliul nostru si nu este un magazin online.

Pentru detalii despre preturi si disponibilitatea produselor acceseaza sectiunea Magazine Partenere. Conform legilor in vigoare, politica de pret este stabilita de fiecare partener in parte, de aceea preturile pot sa difere de la un magazin la altul.

 

INFORMATII INTRETINERE, RECOMANDARI, CERINTE SPECIALE

 

Care este cea mai buna metoda de curatare a perdelelor si draperiilor?

In functie de tipul de produs cumparat te rugam sa ceri informatiile de la magazinul partener din care achizitionezi produsele Mendola Fabrics. Ei te vor instrui cum sa procedezi pentru spalarea, curatarea sau calcarea perdelelor si draperiilor.

In principiu, toate perdelele si draperiile pot fi curatate la curatatorie uscata cat si prin spalare normala. Datorita naturii unor materiale, este posibil sa apara intr-o mica masura o scurtare, pana la 5% din dimensiuni. Pentru aceasta, iti recomandam sa le cureti regulat cu peria de curatat tapiterii a aspiratorului. Nu intinde de marginile perdelelor si draperiilor pentru a nu provoca deformari ale tesaturii materialului. De asemenea, in pagina produsului vei regasi pictograme referitoare la modul de intretinere (spalarea, curatare, calcare) a produsului.

 

Ce lungime ar trebui sa aiba perdelele si draperiile?

Conditiile atmosferice cum ar fi temperatura ambianta si umiditatea pot varia si afecta materialele cand sunt agatate pe galerii sau sine. Astfel, iti recomandam pentru a evita problemele legate de lungimea lor sa lasi o marja de eroare in plus care poate fi reglata la tivire, sau sa apelezi la specialistii din magazinele partenere care ofera si servicii de masurare pentru o calibrare corecta a lungimii perdelelor si draperiilor alese.

 

Ce tip de perdele am nevoie pentru un geam atipic?

Pentru orice tip de geam exista o solutie! In magazinele partenerilor nostri gasesti personal calificat care te poate consilia referitor la ce solutie este cea mai potrivita in functie de dimensiunile si particularitatile spatiului tau.

 

Am un geam curbat in partea din fata a casei. Ce tip de produs imi recomandati?

Perdelele si draperiile arata perfect pe acest tip de geam. Iti recomandam sa alegi sine care pot fi modelate conform formei peretelui. Pentru detalii suplimentare discuta cu magazinul partener de unde vrei sa achizitionezi modelul preferat de perdele sau draperii Mendola Fabrics.

 

Am o camera luminata foarte puternic de soare dimineata si o parte din zi si uneori e deranjant. Ce perdele sau draperii imi sugerati sa folosesc?

Pentru acest inconvenient iti sugeram sa folosesti draperii din tesatura blackout (care blocheaza partial sau aproape total lumina solara). Pentru un rezultat promitator recomandam tesaturi cat mai dese, inchise la culoare in functie de gustul si preferintele tale.

 

Este nevoie ca perdelele si draperiile sa fie reziliente la foc?

In Romania, pentru uz domestic nu este necesar ca produsele sa fie reziliente la foc, insa in cazul locatiilor tip HoReCa va rugam sa cereti informatii de la institutiile abilitate privind cerintele de dotare cu perdele si draperii ce se aprind greu (asa numitele fire retardant curtains in limba engleza).  De asemenea, in sortimentul Mendola Fabrics am introdus produse fire retardant.

 

Aveti perdele sau draperii ce opresc apa sau perdele pentru dus?

Nu, in aces moment in gama noastra nu se gasesc produse cu pelicula de teflon sau tesaturi waterproof. De asemenea, nu avem in gama perdele pentru dus.

 

INFORMATII RESELLERI / DESIGNERI

Cat trebuie sa astept pentru a ma intalni cu un reprezentant Mendola Fabrics?

Vom aranja o intalnire in functie de interesul tau manifestat pentru revanzarea perdelelor si draperiilor Mendola Fabrics, in functie de locatie, la un moment care este convenabil pentru tine. Exista posibilitatea sa ne vizitezi tu sau sa fii vizitat de reprezentantul nostru de vanzari din regiunea de care apartii, dupa completarea formularului specific din sectiunea Contact.

 

Cum stabilesc o intalnire cu un reprezentant Mendola fabrics?

Completeaza datele tale in formularul online, iar noi vom lua legatura cu tine si vom stabili cea mai buna formula de colaborare de comun acord. Pentru mai multe informatii, accesează secțiunea Contact.

 

Coș de cumpărături