Banner Desktop

Retrospectiva anului 2021

2021 a fost anul în care am învățat să trăim în ”noul normal”. Provocările din anul trecut ne-au îndumat spre căi noi, în care am reinventat modurile noastre de lucru și am descoperit noi surse de inspirație.

 

Lista realizărilor din acest an este una lunga. Multe din ideile născute din pasiune pentru textile au prins contur și au devenit realitate, iar aici sunt câteva din ele:

Peste 175 de noi modele de perdele și draperii

Cele două colecții anuale, Primăvară-Vară și Toamnă-Iarnă, au adus împreună peste 175 de noi modele de perdele și draperii. Dintre acestea, s-au făcut remarcate:

 

- 4 perdele realizate din materiale 100% reciclate

- 12 draperii cu aspect de catifea și

-  6 draperii blackout, opace.

 

Colecția Eclipse, s-a bucurat de o atenție specială. Colecția dedicată designerilor, a fost completată cu 14 noi modele de perdele și draperii deosebite, în culori îndrăznețe.

Lansarea platformei dedicată business-ului

Din dorința de a fi mai aproape de colaboratorii de business și magazinele partenere, în 2021 am lansat website-ul și în versiunea de business-to-business.

 

După logare, platforma www.mendolafabrics.ro stă la dispoziția clienților cu produse și servicii specifice industriei, fapt care aduce un plus colaborărilor noastre.

365 de zile pline de inspirație și pasiune pentru textile

850.000 metri de material vândut

 

500.000 km parcurși pentru vizite clienți

1 eveniment live online

 

1 eveniment offline dedicat comunității de design interior

1300 poze de produs

 

2 campanii foto

Evenimente

Opendays – live din showroom

OpenDays, evenimentul de lansare a colecției de primăvară-vară, a avut loc anul acesta într-o variantă diferită. În contextul pandemiei de COVID-19 și din grija față de partenerii, colaboratorii și angajații noștri am hotărât ca Open Days 2021 să fie o ediție transmisă în exclusivitate online, așadar participanții au fost invitați în showroom-ul nostru în mediu virtual.

 

Evenimentul a implicat designeri și influenceri și am găsit noi surse de inspirație cu ajutorul moodboard-urilor pe care le-am creat împreună. Chiar dacă a fost un eveniment online, ne-am bucurat să celebrăm împreună lansarea colecției de sezon și să prezentăm noile trenduri, texturi și culori.

Deco Days- interior design accelerator

Deco Days a reunit în 2021 peste 700 de participanți, 100 de designeri și 17 parteneri expozanți. A fost prima ediție a evenimentului care a fost deschisă publicului larg, oferind noi oportunități partenerilor și colaboratorilor evenimentului.

 

Conceptele de amenajare au stat în centrul de atenție al ediției iar cele 15 prezentări au îmbogățit agenda evenimentului cu teme variate, toate dedicate iubitorilor de design și pasionaților de frumos. (Dacă te-am făcut curios, te invităm să participi la ediția 2022, toate detaliile sunt disponibile aici)

 

Mulțumim tuturor partenerilor și colaboratorilor noștri pentru un an minunat plin de inspirație și culoare. Abia așteptăm să vedem ce ne aduce 2022!

Dacă dorești să citești mai multe despre evenimentele și realizările de mai sus, poți parcurge articolele din galeria aceasta:

Coș de cumpărături