Banner Desktop

Retrospectiva anului 2023

Lista realizărilor din acest an este una lungă și plină rezultate. Numeroasele idei ce au izvorât din pasiunea pentru textile au fost transformate în proiecte concrete și realizări remarcabile. În rândurile de mai jos, vei descoperi câteva dintre acestea.

Peste 153 de noi modele de perdele și draperii

Cele două colecții anuale, Primăvară-Vară și Toamnă-Iarnă, au adus împreună peste 153 de noi modele de perdele și draperii. Dintre acestea, s-au făcut remarcate:

 

- 18 perdele și draperii care conțin materiale reciclate,

- 20 draperii din chenille și

-  8 draperii blackout, opace.

Lansarea aplicației SmartCurtain

SmartCurtain este soluția inovatoare pe care Deco Center, o propune pentru a simplifica, eficientiza și personaliza experiența partenerilor săi distribuitori. Această soluție inovatoare se bazează pe o aplicație intuitivă disponibilă atât pe platforma Android, cât și pe platforma iOS, pentru iubitorii de produse Apple.

Aplicația ajută partenerii Deco Center în preluarea și gestionarea comenzilor preluate de la clienții lor, Aplicația calculează consumul necesar de material pentru coaserea perdelelor la dimensiunile dorite, atenționează asupra eventualele date necompletate, pregătește oferta finală pe baza calculelor, permite gestionarea proiectelor într-un sistem simplu și ușor de înțeles.

365 de zile pline de inspirație și pasiune pentru textile

850.000 metri de material vândut

 

500.000 km parcurși pentru vizite clienți

2 evenimente pentru parteneri

 

2 evenimente pentru designeri de interior

1250 poze de produs

 

2 campanii foto creative

Evenimente

Heimtextil 2023

Anul 2024 a început cu o nouă colecție, noi experiențe, conexiuni și inspirație. A fost a9-a ediție a târgului Heimtextil din care am făcut parte cu echipa Mendola Fabrics ca și expozanți. Heimtextil este cel mai mare și cel mai important târg internațional dedicat textilelor pentru casă, iar participarea noastră a devenit deja o tradiție la acest eveniment.

Echipa Mendola Fabrics a fost prezentă cu un stand deosebit și colorat, în care au fost reprezentate cele mai noi trenduri din domeniul designului de interior și a textilelor. Heimtextil este și evenimentul în care colecția noastră de Primăvară-Vară este prezentată în avanpremieră publicului internațional și național. Noua colecție a fost primită cu entuziasm, iar noile articole vor fi prezentate și publicului larg începând cu martie 2024.

Open Days 2023

OpenDays, evenimentul de lansare a colecției de primăvară-vară 2023, a avut loc anul acesta iar în showroomul Mendola Fabrics din Vlaha. Dupa edițiile transmise doar online, acum ne-am întrors în showroomul înbrăcat în metrajele din colecți nouă.

Evenimentul a implicat designeri și influenceri și am găsit noi surse de inspirație cu ajutorul moodboard-urilor pe care le-am creat împreună. Ne-am bucurat să celebrăm împreună lansarea colecției de sezon și să prezentăm noile trenduri, texturi și culori.

Deco Days- interior design accelerator

Deco Days a reunit în 2023 peste 400 de participanți, 1000 de designeri și 55 parteneri expozanți. Din cele 4 zile, primele 2 au fost dedicate în special persoanleor din lumea designului interior și 2ultimele 2 zile au fost dechise publicului larg. 

Conceptele de amenajare au stat în centrul de atenție al ediției iar cele 50 prezentări au îmbogățit agenda evenimentului cu teme variate, toate dedicate iubitorilor de design și pasionaților de frumos. 

 

Mulțumim tuturor partenerilor și colaboratorilor noștri pentru un an minunat plin de inspirație și culoare. Abia așteptăm să vedem ce ne aduce 2024!

Dacă dorești să citești mai multe despre evenimentele și realizările de mai sus, poți parcurge articolele din galeria aceasta:

Coș de cumpărături