Heimtextil 2018

Heimtextil 2018

Tonul în materie de tendințe inovative în fashion și design interior este dat la început de 2018, în cadrul celui mai impozant târg din domeniul internațional al textilelor, Heimtextil (Frankfurt, 09-12 ianuarie 2018). Premisele trendurilor sezonului 2018/2019 pleacă de la concepul de urbanizare, întreaga tematică a evenimentului gravitând în jurul modului în care viața urbană influențează cotidianul contemporan.

Deco Center te invită să pășești alături de branduri și nume de referință din sfera textilă a culorilor, texturilor și a creativității nemărginite, lume ce prinde viață în cadrul Heimtextil.

Fiind la cea de-a patra participare la Heimtextil, echipa Deco Center urmărește să reimprime tonalitatea inedită din cadrul Deco Days atât asupra întregii participări, cât și la nivel de stand. Prin abordarea reinventată a stilului minimalist- modern, standul Deco Center urmărește în esență transfigurarea ideii de trend în artă, esență care a stat totodată și la baza organizării evenimentului Deco Days.

Îi vom întâmpina pe exploratorii de originalitate, calitate și inedit prin brandul nostru de referință: Mendola Fabrics.

Locatia standului Mendola Fabrics - Hall 3.0 D40

Descopera mai multe detalii despre standul Mendola Fabrics aici:

https://heimtextil.messefrankfurt.com/frankfurt/en/exhibitor-search.detail.html/deco-center-srl.html

http://www.productpilot.com/en/supplier/deco-center-srl/product/mendola-fabrics---explore-our-new-collections-1/

https://map.messefrankfurt.com/en/HEIMTEXTIL/2018/3/3.0/D40/deco-center-srl

Coș de cumpărături