Banner Desktop

TEXTURI în Colecția Toamnă-Iarnă 2023

Frunzele se colorează, zilele devin tot mai scurte, temperaturile scad și Mendola Fabrics lansează o nouă colecție – Acestea sunt semnele care atestă an de an că a venit toamna.

Cea mai nouă colecție a noastră, cea de Toamnă-Iarnă 2023 este aici și așteaptă să fie descoperită.

În ultima vreme atenția noastră s-a îndreptat către căutarea și selecția articolelor, denumirea produselor, consultarea designerilor, conturarea conceptului, organizarea de multiple ședințe foto și pregătirea evenimentului de lansare (Deco Days) iar acum suntem mândri să vă prezentăm roadele muncii noastre.

Between design & textures: A journey to nature's essence.

Colecția de Toamnă-Iarnă Mendola Fabrics


Conceptul Colecției Toamnă/Iarnă 2023 înglobează esența perdelelor și draperiilor din această selecție: materiale simple, țesături texturate, tonalități inspirate din natură. Colecția se particularizează prin combinații unice de modele, culori și materiale.

Texturi prețioase inspirate din natură

Impactul vizual și textural pe care îl au aceste țesături asupra amenajărilor de interior este unul puternic, dar și unul calmant. Aspectul prețios și textura însuflețesc spațiile cu un plus de confort și eleganță.

New column

JANUS

COLECTIA SCANDI

SALVO

COLECTIA BASIC

Modele cu aspect metalic – modern & contemporan

Draperiile și perdelele cu modele care au un finisaj metalic sunt un accesoriu versatil, care ne permit să integrăm cu ușurință un element captivant în conceptele de amenajare.

New column

Țesături iubite - culori noi

Unele țesături și modele deja iubite vin cu culori noi în colecția de Toamnă/Iarnă 2023. Acum poți alege Zenith și Kameron în câte 3-4 culori noi.  

Dar avem și draperii noi cu țesături prețioase care oferă o versatilitate mare când vine vorba de amenajarea spațiilor datorită numărului mare de culori disponibile.

New column

Tradițional îmbinat cu modern - broderii și aplicații

Țesăturile cu aspect natural sunt complementate de perdelele cu broderie inspirat din motivele tradiționale, aducând colecției noastre un plus de varietate. 

Perdeaua Senesi, cu broderiile/ înserțiile negre, și perdeaua Rosada, cu un model format din buline brodate de dimensiuni diferite aduc încăperilor un aer modern.

Perdeaua Dor a fost creată datorită cererii pentru o perdea cu broderii inspirate din elementele și motivele traditionale românești. Vine în 2 culori și este perfect pentru amenajarea spațiilor cu un stil tadițional.

Deco Days 2023

Cel mai important târg de design interior din România, Deco Days 2023 a oferit șansa de a descoperi cele mai noi produse și tendințe în domeniul designului interior. Pe lângă prezentarea produselor unice și servicii inovatoare, evenimentul a găzduit peste 50 de expozanți, au avut loc prezentări de brand & business, lansări de colecții, workshopuri și masterclassuri pentru industria de design.

Ne-am bucurat de vizita voastră, în total am avut peste 4000 de vizitatori în 4 zile de eveniment oferind astfel o experiență amplă și diversă în domeniu. Amploarea evenimentului s-a resimțit atât în mediile de business, cât și în zona creativă și public larg, atât în offline cât și online. Mai jos găsiți dimensiunea evenimentului exprimată în cifre înregistrate.

Coș de cumpărături