New column

Trenduri 2023 Mendola Fabrics

Când vine vorba de surse de inspirație, mediul nostru și lumea din jurul nostru sunt cele mai prolifice și ample.

Natura este înrădăcinată în fiecare concept creativ și aduce echilibru într-un mod fără efort. Texturile și nuanțele inspirate de vegetație, pământ și viața însăși reflectă frumusețea a tot ce ne înconjoară. Materialele textile ale colecției noastre reunesc durabilitatea, simplitatea și designul echilibrat.

Fiecare colecție Mendola este influențată de tendințele internaționale de design. Cu fiecare lansare ne străduim să aducem o nouă perspectivă industriei textile și lumii designului interior.

Descoperă tendințele anului 2023 în materie de draperii și perdele:

ESSENTIAL BALANCE

Minimalism – Nuanțe organice – Simplitate

Această tendință este exprimată prin nuanțe pământii, țesături simple și texturi naturale. Perdele și draperii grațioase, cu un aspect minimalist, versatil, care nu se demodează niciodată. Țesături care sunt perfecte pentru conceptele de design interior în care liniile curate și paletele de culori naturale ghidează atmosfera.

Nuanțele de gri, bej, dar și tonurile mai saturate de maro sau verde oferă căldură și creează un mediu primitor, aducând totodată echilibru spațiului.

Această tendință este adusă la viață deMendola Fabrics prin colecția Scandi. Cu țesături naturale, culori pastelate și geometrii simplificate, Scandi este colecția dedicată stilului minimalist.

Colecții reprezentative: Scandi, Basic

Articole în trend: Colmar, Nordic, Creo

Main pic desktop
inspiration pic EB

ECO AWARE

Materiale reciclate - Fibre naturale - Proprietăți tehnice

Țesături care spun o poveste. Perdele și perdelele care sunt realizate parțial sau complet din materiale reciclate, fibre naturale sau au alte proprietăți utile. Aceste țesături realizate din materiale alternative aduc o nouă perspectivă industriei textile.

Țesăturile realizate din „deșeuri”, cum ar fi sticlele de plastic, primesc o nouă șansă, fiind transformate în perdele delicate și elegante, fără a face compromisuri când vine vorba de design.

 

Dar aceste tipuri de țesături joacă, de asemenea, un rol în sănătatea și bunăstarea noastră. Perdelele și draperiile cu proprietăți tehnice ne pot face viața mai bună și pot adăuga valoare spațiilor noastre de locuit.

Un articol reprezentativ pentru această tendință este perdeaua noastră Refresh. Refresh este o perdea inovatoare care îmbunătățește calitatea vieții datorită funcției sale de purificare a aerului. Țesătura perdelei are proprietăți de purificare a aerului, acreditate și testate în laboratoare de specialitate.

Alte textile din sortimentul nostru care se ghidează după această tendință: Refresh, Nebbia, Avenue 

ea main desktop
ea inspo

BOLD AND BRIGHT

Culori saturate – Modele îndrăznețe – Texturi captivante

Accesorii îndrăznețe pentru concepte de design interior pline de viață. Această tendință aduce culori aprinse, modele îndrăznețe și texturi captivante care dau viață oricărei amenajări.

 

Perdelele și draperiile în culori saturate și combinații surprinzătoare creează concepte unice, expresive, pline de personalitate. Țesăturile influențate de această tendință celebrează creativitatea și încurajează imaginația. Țesăturile sunt transformate și reinterpretate prin combinații noi, surprinzătoare.

 

Modelele geometrice, abstracte sau inspirate de natură creează interes vizual și adaugă personalitate oricărui spațiu, în timp ce paletele de culori pline de viață aduc vitalitate. Colecțiile Mendola Fabrics care dau viață acestei tendințe sunt Axioma, Monograma, Archiline și Eclipse.

Această tendință este cel mai bine reprezentată de: Degas, Trento, Feliz

bb desktop
bb inspo

VIVID BOTANICALS

Modele botanice vibrante - pattern-uri florale delicate

Modelele botanice sau florale vii oferă vitalitate și aduc o atmosferă exotică conceptelor de design.

Modelele vegetale și florale sunt în centrul acestei tendințe. Perdelele și draperiile cu frunze mari de palmier sau modele de frunze mici și delicate sunt un accesoriu versatil pentru orice stil de design interior, în timp ce motivele florale aduc o atmosferă romantică și jucăușă.

 

Aceste modele inspirate de natură pot varia de la realist, la abstract, fiecare dintre ele oferind propriul farmec unic. În Colecțiile Mendola Fabrics această tendință este reprezentată de Colecțiile Saronga și Riviera. Paletele de culori vibrante ale acestor perdele și perdeluri ne apropie de natură, creând o atmosferă familiară, plăcută.

Această tendință este cel mai bine reprezentată de: Amazonia, Lagos, Pastelo, Agora

vb desktop
vb inspo
New column
New column
New column
New column
Coș de cumpărături