Banner Desktop

Am lansat concursul de design Deco Days 2022 la Romanian Design Week

Între 13 și 22 Mai a avut loc ediția aniversară Romanian Design Week, iar echipa Mendola Fabrics & Deco Days a fost prezentă la eveniment pentru a ne reconecta cu comunitatea și pentru a lansa concursul de design Deco Days 2022!

 

Un proiect The Institute, Romanian Design Week este cel mai mare eveniment interdisciplinar din România – un festival de 10 zile care promovează designul, arhitectura, creativitatea și inovația ca instrumente pentru creșterea culturală, socială și economică. Cadrul perfect pentru a lansa CALL FOR DESIGNERS pentru concursul de concepte de amenajare al evenimentului nostru DECO DAYS, din anul acesta.

 

Expoziția conceptelor de amenajare reprezintă punctul focal și de referință a evenimentului și constă în 5 încăperi construite și amenajate minuțios la scară reală. Pornind de la tematici de amenajare bine definite, cele 5 încăperi conectează colaboratorii evenimentului și designerii. Brandurile care se alătură evenimentului, pot să se implice oferind articole pentru amenajarea propriu-zisă, articole ce pot fi vizualizate și utilizate de către designeri prin intermediul librăriilor virtuale cu produse. 

Ești designer? Creează un concept de design pentru Deco Days 2022 și ai șansa ca proiectul tău să fie centrul de atenție al evenimentului! Înscrie-te aici.

New column
New column
New column
Coș de cumpărături