New column

Vă invităm cu entuziasm la prima întâlnire dedicată designerilor și arhitecților de interior din București: “Interior Designers Meetup”

Întâlnirea este un prilej perfect pentru a ne cunoaște și a povesti mai multe despre Mendola Fabrics și toate activitățile și proiectele speciale derulate prin acest brand, special pentru voi!

Când: 20.07.2023 

Unde: Nod Makerspace, Splaiul Unirii 160, București 

7 Motive să participi la întâlnire:

1. Afli mai multe despre Mendola Fabrics, brandul #1 de perdele și draperii din România.

 

2. Interacționezi cu instrumentele, programele speciale și colecțiile exclusive dedicate designerilor din portofoliul Mendola Fabrics.

 

3. Faci cunoștință cu un sortiment de peste 800 de modele perdele și draperii, țesături cu modele și texturi captivante, și proprietăți tehnice speciale (purificare a aerului, ignifugate, din țesături reciclate,  blackout, catifele) 

 

4. Afli mai multe despre tendințele, inovațiile și stilurile influente ale momentului în materie de decorare a ferestrelor: sisteme smart-home, trenduri 2023, stiluri.

 

5. Afli mai multe despre comunitatea Mendola Fabrics, despre rețeaua de parteneri naționali și internaționali, și despre cum sustinem la nivel national solutii complete de amenajare a ferestrelor in cel mai scurt timp. 

 

6. Intri în contact cu programul special dezvoltat pentru designerii de interiorMendola Infinite Blue – un program de beneficii unic prin instrumentele, beneficiile și oportunitățile oferite. 

 

7. Știai că noi suntem organizatorii Deco Days? Află în premieră informații despre ediția din acest an, despre agenda evenimentului și despre cum noi, un brand de perdele și draperii, am ajuns să organizăm singurul și cel mai mare festival de design interior din România!  

 
New column

Dă curs invitației noastre și vino să ne cunoaștem personal la Interior Designers Meetup!

Participarea la eveniment este gratuită în baza unui formular de înscriere. Te rugăm să completezi formularul de mai jos.

(Daca este cazul)
Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Consimțământ GDPR
Sunt de acord să primesc informații și noutăți prin newsletter de la Mendola Fabrics
Coș de cumpărături