Viva Magenta Culoarea Anului 2023 Pantone

Culoarea Anului 2023. Pantone Viva Magenta

Pantone Color Institute a anunțat culoarea anului 2023: VIVA MAGENTA.

 

Culoarea Pantone a anului 2023 o nuanță de roșu expesivă, care sugerează un nou semnal de forță, un an plin de energie.  Viva Magenta este o culoare curajoasă, exuberantă, care încurajează veselia și optimismul, invitându-ne să ne rescriem povestea. Culoarea anului 2023 este una puternică. Un roșu animat care exprimă bucurie pură și încurajează experimentarea și exprimarea de sine.

 

PANTONE 18-1750 Viva Magenta întâmpină privitorii cu poftă de viață și spirit rebel, este un ton de roșu echilibrat, capabil să conducă designul pentru a crea un viitor mai pozitiv.

În fiecare an, Pantone Color Institute prezice trendurile în materie de culori și dictează tendințele în materie de grafică, design interior, fashion și multe altele.

 

Culoarea anului 2023 este prezentă și în sortimentul de perdele și draperii Mendola Fabrics – Pregătește-ți casa pentru anul nou cu perdele și draperii deosebite în culoarea anului 2023!

Culoarea anului 2023 în amenajările de interior

Descoperă cele mai inspirate combinații de draperii și perdele, recomandate de stilistul nostru!

PANTONE 2023

VIVA MAGENTA

”În această eră a tehnologiei, căutăm să ne inspirăm din natură. PANTONE 18-1750 Viva Magenta este inspirat de roșul coșenilei, unul dintre cei mai prețioși coloranți naturali, precum și unul dintre cele mai puternice și strălucitoare nuanțe pe care i-a cunoscut lumea.

Înrădăcinat în primordial, PANTONE 18-1750 Viva Magenta ne reconectează la materia originală. Invocând forțele naturii, PANTONE 18-1750 Viva Magenta ne revigorează spiritul, ajutându-ne să ne construim puterea interioară.”

 

Leatrice Eiseman

Director executiv, Pantone Color Institute

New column
Coș de cumpărături