Banner Desktop

Culoarea anului 2022. Pantone 'Very Peri'

Pantone Color Institute a dezvăluit culoarea anului 2022, iar nuanța care va defini paleta cromatică anul viitor este ”Very Peri”, o nuanță de perivincle, un mauve-albăstrui cu tente de gri.

 

An de an, Pantone Color Institute prognozează tendințele cromatice globale și influențează semnificativ deciziile în materie de culoare într-o arie largă de domenii. Nuanțele propuse de ei se strecoară în modă, design grafic, design interior și bineînțeles în alegerea perdelei sau draperiei perfecte.

 

PANTONE 17-3938 Very Peri  ilustrează fuziunea vieții moderne și modul în care tendințele de culoare din lumea digitală se manifestă în lumea fizică și invers.

 

Anul acesta, ferestrele vor fi îmbogățite de această nuanță plină de vitalitate, care va aduce un plus de viață multor cămine.

 

Alege să incluzi nuanțe similare in amenajarea casei tale, printr-o draperie sau perdea îndrăzneață, care cu siguranță va fi un punct focal în conceptul de amenajare.

Culoarea anului 2022 în amenajările de interior

Descoperă cele mai inspirate combinații de draperii și perdele, recomandate de stilistul nostru!

PANTONE 2022

VERY PERI

„Culoarea Pantone a anului reflectă ceea ce se întâmplă în cultura noastră globală” spune Laurie Pressman, vicepreședinte al Pantone Color Institute.

„Crearea unei noi culori pentru prima dată în istoria programului nostru educațional de culoare PANTONE, Culoarea Anului reflectă inovația și transformarea globală care are loc. Pe măsură ce societatea continuă să recunoască culoarea ca o formă critică de comunicare și o modalitate de a exprima și de a afecta idei și emoții, complexitatea acestei noi nuanțe de albastru infuzat de roșu violet evidențiază posibilitățile care ne stau în fața".


Cuprinzând tente de albastru cu nuanțe de violet-roșu, PANTONE 17-3938 Very Peri manifestă o atitudine plină de bucurie și o prezență dinamică care încurajează creativitatea curajoasă și expresia imaginativă.

Coș de cumpărături