Banner Desktop

Găsește-ți echilibrul în Colecția Toamnă-Iarnă 2022

Frunzele se colorează, zilele devin tot mai scurte, temperaturile scad și Mendola Fabrics lansează o nouă colecție – Acestea sunt semnele care atestă an de an că a venit toamna.

Cea mai nouă colecție a noastră, cea de Toamnă-Iarnă 2022 este aici și așteaptă să fie descoperită.

În ultima vreme atenția noastră s-a îndreptat către căutarea și selecția articolelor, denumirea produselor, consultarea designerilor, conturarea conceptului, organizarea de multiple ședințe foto și pregătirea evenimentului de lansare (Deco Days) iar acum suntem mândri să vă prezentăm roadele muncii noastre.

Balanced Feelings, Contrasting Designs

Colecția de Toamnă-Iarnă Mendola Fabrics

Noua colecție este despre contrastele dintre texturi și culori și emoția specifică pe care textilele le pot aduce amenajărilor de interior.

Așadar noua colecție, formată din peste 80 de articole, aduce o varietate largă de texturi prețioase și naturale: catifele, textile cu aspect natur sau țesături minimaliste, într-un spectru variat de nuanțe.

Catifele – Draperii cu texturi prețioase

Impactul vizual și textural pe care îl are catifeaua asupra amenajărilor de interior este unul puternic. Aspectul prețios și textura fină însuflețesc spațiile cu un plus de confort și eleganță.

Catifeaua este una din cele mai iubite tipuri de țesături iar în noua colecție este reprezentată de articole deosebite, în texturi diferite.

Modele variate – de la vegetal la modern

Draperiile și perdelele cu modele îndrăznețe sunt un accesoriu versatil, care ne permit să integrăm cu ușurință un element captivant în conceptele de amenajare.

Noua colecție se bucură de modele geometrice mărunte, compoziții abstracte sau pattern-uri inspirate din natură, cum sunt cele vegetale sau florale.

 

Țesături cu aspect natural – perfecte pentru orice tip de amenajare

Textura prețioasă a catifelei este pusă în echilibru de țesăturile fine, cu aspect natural.

Perdele linen-look, cu aspect natur, creează o atmosferă primitoare și familiară, atmosfera care ne transpune într-un sentiment de ”acasă”

SALINA

COLECTIA SCANDI

CELINE

COLECTIA SCANDI

NATUR

COLECTIA BASIC

Boho Chic – broderii și aplicații

Țesăturile cu aspect natural sunt complementate de perdelele Boho-Chic, aducând colecției noastre un plus de varietate. 

Perdeaua Orsa, cu broderiile/ înserțiile cu aspect de macrame, și perdeaua Viso, cu un model format din fețe abstractizate, stilizate, aduc încăperilor un aer boem, dar totuși modern.

Noutăți colecția Eclipse – țesături dedicate designului de interior

Colecția de Toamnă-Iarnă 2022 Mendola Fabrics a adus noutăți și în colecția Eclipse, colecția noastră dedicată modelelor inedite, texturilor prețioase și designului de interior.

 

Deco Days 2022

Deco Days 2022 a avut loc între 8 și 11 Septembrie, la BT Arena în Cluj-Napoca. Evenimentul dedicat iubitorilor de design s-a bucurat de peste 3000 de vizitatori din toată țara. Evenimentul a găzduit masterclass-uri, prezentări, lansări de colecție și workshopuri susținute de experți în domeniu și de branduri din sfera designului de interior.


Timp de 4 zile Deco Days 2022 am adus împreună designeri, business-uri și pasionați de design interior și am creat o atmosferă primitoare, lejeră, perfectă pentru a lega noi conexiuni și pentru a descoperi noi surse de inspirație. Evenimentul nostru, aflat la a7-a ediție a avut invitați de renume, care au adunat publicul în jurul celor două scene.

Coș de cumpărături