Banner Desktop

Descoperă Colecția Toamnă/Iarnă 2021

Noua colecție, care face parte din povestea campaniei ”When motion meets emotion” este menită să reflecte trăirile și nuanțele anotimpului. Țesăturile alese dau tonul unei atmosfere boeme, în centrul căreia stă emoția și frumusețea.

 

Colecția Toamnă/ Iarnă 2021 a fost lansată în cadrul evenimentului DecoDays, iar toată experiența poate fi retrăită urmând link-ul acesta.

When Motion Meets Emotion

Povestea materialelor din noua colecție este legată strâns de un sentiment prețios, al emotiei. Prin noua colecție explorăm creativitatea și reușim să reprezentăm cea mai importantă valoare a noastră: pasiunea pentru frumos și pentru design interior.

 

De ani de zile, Mendola Fabrics dă viață perdelelor iar prin această colecție dinamică și vibrantă, emoția este captată de culorile intense, modelele îndrăznețe și țesături delicate.

 

Trendurile sau stilurile abordate au fost alese cu atenție, în ton cu trendurile sezonului. Materiale în printuri florale, geometrice, sau în culori vii, contrastante îmbogățesc colecțiile existente și oferă un aer proaspăt sortimentului nostru.

Colecția de Toamnă cuprinde peste 80 de noi modele de perdele și draperii: catifea, jacquard, blackout, țesături delicate, plăcute la atingere sau țesături realizate din materiale reciclate.

 

În Eclipse au intrat noi țesături interesante, din bumbac sau jacquard, în nuanțe neutre sau viu colorate. Eclipse este o colecție exclusivistă dedicată designerilor de interior, cu materiale premium și patternuri intense, potrivite pentru conceptele complexe de design interior.

Nuanțe tomnatice și combinații contrastante

Paleta de culori a colecției este bazată pe nuanțe neutre și naturale, cu modele și texturi deosebite, inspirate din natură. În această colecție predomină nuanțele pământii, la care sunt alăturate materialele în nuanțe mai îndrăznețe de galben, verde și albastru.

 

Un motiv recurent al colecției este cel floral, reprezentat cel mai bine de draperia Kerida. Kerida este o draperie din catifea cu model floral rafinat, în nuanțe contrastante intense. Modelul floral reinterpretat este inspirat de stilul romantic și proiectat într-o zonă sofisticată, cu accente vintage.

Stilul vegetal, botanic ajunge de asemenea în casele noastre prin noua colecție. Modelele botanice care sunt în vogă au fost reinterpretate prin țesături în motive geometrice sau abstracte, cu aspect atemporal, cum este Arezzo. Draperia Arezzo, din jacquard prețios în nuanțe inspirate din natură, are un model vegetal structural. Pigmentat în nuanțe armonioase de turcoaz, crem, bej și gri și un pattern vegetal sofisticat și modern.

Stilul sofisticat a fost abordat prin prisma modelelor geometrice, în culori contrastante, cum este draperia Salto. Salto face parte din Colecția Axioma și este pregătită să fie inclusă în cât mai multe concepte de amenajare sofisticate, moderne și chiar clasice. Nuanțele de albastru și auriu complementează o varietate largă de combinații cromatice, iar modelul geometric îndrăzneț poate fi integrat armonios în aproape orice încăpere.

 

Un alt aspect important al acestei colecții a fost cel al sustenabilității. Materialele reciclate sunt la mare căutare, iar grija față de mediu este un subiect care ar trebui să ne preocupe pe toți. Sanremo este o perdea delicată, din poliester reciclat, care, mulțumită simplității modelului, poate completa orice tip de amenajare.

When motion meets emotion

Colecția Toamnă/Iarnă 2021 face parte din povestea campaniei 𝑊ℎ𝑒𝑛 𝑚𝑜𝑡𝑖𝑜𝑛 𝑚𝑒𝑒𝑡𝑠 𝑒𝑚𝑜𝑡𝑖𝑜𝑛, în care țesăturile dau tonul unei atmosfere boeme, în centrul căreia stă emoția și frumusețea. Descoperă întreaga colecție și fă cunoștiință cu noile draperii și perdele care oglindesc trăirile și sentimentele sezonului rece.

Coș de cumpărături