Banner Desktop

Descoperă Colecția Primăvară/Vară 2022

Venirea primăverii a fost marcată de lansarea noii noastre colecții de perdele și draperii. Nuanțe pastelate, modele florale discrete, abstractizate sau curajoase și patternuri vegetale deosebite sunt pregătite să aducă farmecul acestui sezon în căminele noastre.

Țesăturile colecției au fost ghidate de tendințele internaționale din domenii precum design interior, modă sau artă, iar noile perdele și draperii surprind prin combinații inedite de texturi, modele și culori.

Fă cunoștință cu noua colecție

Colecția de Primăvară-Vară 2022 Mendola Fabrics cuprinde peste 80 de modele noi. Modele florale, vegetale, geometrice, țesături din materiale reciclate și o nouă perdea inovativă cu proprietăți de purificare a aerului se alătură sortimentului Mendola Fabrics.

Modele Florale delicate

O colecție de primăvară nu ar fi completă fără modelele florale, care au potențialul de a aduce un plus de prospețime și romantism interioarelor. Țesăturile colecției aduc modele florale moderne dar și clasice, în nuanțe predominant pastelate.

Draperii cu modele vegetale inedite

Trendul vegetal, botanic, este și el prezent în noua Colecție. Amazonia și Dominica sunt două draperii cu modele inedite, cu pattern-uri vegetale cu personalitate puternică.

Amazonia este o draperie de catifea cu un model abstractizat compus din frunze supradimensionate, cu aspect pictat, iar Dominica are un model vegetal stilizat, grafic, care este o reinterpretare modernă a unui model vegetal exotic.

Pattern-uri care captează atenția

Noua colecție aduce modele îndrăznețe, care captează privirea și pot fi un punct focal al amenajării.

Țesăturile cu motive geometrice sau abstracte, în nuanțe contrastante, aduc o nouă abordare conceptelor de amenajare, contribuind la un stil situat între masculin și feminin.

Paleta de culori neutră, modelele repetitive și texturile rafinate creează echilibru și captează atenția.

MOZAIC GRI V10

COLECTIA MONOGRAMA

RAGUSA MUSTAR 03

COLECTIA ARCHILINE

ACCENT AURIU V3

COLECTIA MONOGRAMA

Perdele și draperii din materiale reciclate

Un concept central al colecției de primăvară-vară a fost cel al sustenabilității.

Sortimentul Mendola Fabrics s-a bucurat de 17 noi perdele și draperii din țesături cu conținut de poliester reciclat.

O selecție de perdele din țesături simple, dar și draperii cu modele complexe, curajoase vor aduce frumusețea și grija față de natură în căminele noastre.

Refresh- perdeaua care purifică aerul

Pe lângă sustenabilitate, ne-am îndreptat atenția și înspre alte articole inovative, inclusiv cu proprietatea de purificare a aerului.

Cele mai iubite draperii în nuanțe noi

Noua colecție aduce și variante noi de culori a celor mai iubite draperii din sortimentul nostru.

Draperia Scento este acum disponibilă în două nuanțe noi: Mentă și Mov, iar draperia Mohave înfrumusețează căminele și în varianta de bej și albastru.

Open Days 2022

Colecția Primăvară-Vară a fost lansată la Open Days 2022, eveniment moderat de către Anda Zota, Redactor șef Igloo. 

Alături de invitatele speciale Cristina Stranszky  (Designer de Interior) și Camelia Sisak (Arhitect Atelier Mass) și împreună cu echipa internă formată din Ioan Pintea (Deputy Chief Executive Officer), Oana Luca (Product Manager) și Adelina Silași (Marketing Manager) am parcurs întregul proces de creare a colecției, de la alegerea paletei de culori, la selecția modelelor și variantelor de țesături. 

Poți urmări întreaga transmisiune, aici:

Coș de cumpărături