New column

Am lansat Concursul de concepte de amenajare Deco Days 2023

Suntem încântați să anunțăm că Deco Days revine în forță în 2023, aducând împreună pasionații de design interior, designerii și arhitecții talentați pentru a explora cele mai inovatoare concepte de amenajare. Evenimentul va avea loc în perioada 7-10 septembrie 2023, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, și va oferi o platformă unică pentru a descoperi tendințele actuale și a inspira designul interior al viitorului.

Așa cum ne-am obișnuit deja și anul acesta, în colaborare cu cei mai importanți expozanți din industrie, am hotărât să organizăm un concurs de concepte de amenajare, deschis tuturor designerilor și arhitecților pasionați de explorarea noilor tendințe și idei inovatoare.

Concursul e pentru tine dacă...

Ești pasionat de design interior? Ști cum sa faci amenajări femnomenale și randări fabuloase? Dacă da, atunci Concursul de concepte amenajare e pentru tine!

 

Pe lângă șansa de a-ți vedea conceptul de amenajare realizat, Deco Days 2023 oferă și oportunități valoroase de networking. Participanții vor avea șansa de a interacționa cu profesioniști de top din industrie, expozanți și potențiali clienți. Aceasta este o oportunitate excelentă de a-ți extinde rețeaua de contacte și de a-ți crește vizibilitatea în industria designului interior. Concursul de Concepte de Amenajare Deco Days 2023 deschide ușa către o lume de inovație și creativitate în designul interior.

 

Iată câteva dintre conceptele anului trecut:

Textile Trend - Salone del Mobile - mobile

Cum pot să mă înscriu?

Pentru a participa la Concursul de Concepte de Amenajare Deco Days 2023, arhitecții și designerii de interior sunt invitați să trimită conceptele lor creative sub forma unor randări. Cele 5 concepte câștigătoare vor fi construite și amenajate la scară reală. Pornind de la tematica anului 2023, cele 5 încăperi conectează colaboratorii evenimentului și designerii de interior.

 

Calendarul Concursului:

  • 29 mai – 16 iulie - Însciere participanți - completând ACEST formular.
  • 17 - 20 iulie – se trimite brieful cu tematica, structura spațiului și librăria cu articolele cu care vor putea construi simularea.
  • 20 iulie - 07  august - realizarea randărilor cu conceptul de amenajare, utilizând articolele din cataloagele puse la dispoziție.
  • DEADLINE 7 August – trimiterea conceptelor la adresa decodays@mendolafabrics.ro cu titlul Proiect Concept Design Deco Days 2023
  • 14 august – publicarea rezultatelor

 

Juriul nostru va fi alcătuit din experți în design interior, arhitectură și tendințe de amenajare, care vor selecta conceptele câștigătoare. Câștigătorii vor primi premii valoroase, inclusiv oportunitatea de a-și vedea conceptul realizat în cadrul Deco Days 2023. 

Textile Trend - Salone del Mobile

Ești designer de interior? 

 Creează un concept de design pentru Deco Days 2023 și ai șansa ca proiectul tău să fie în centrul atenți!

Coș de cumpărături