New column

Open Days: Descoperă noua colecție Primăvară – Vară 2019

Dragă partener, 

Primăvara bate la ușă, iar acest sezon este marcat de lansarea noilor colecții Mendola Fabrics Primăvară – Vară 2019. Ca în fiecare an, te invităm în Showroom-ul Mendola Fabrics pentru a descoperi în exclusivitate noutățile sezonului și ofertele promoționale special create.

 

Îți dăm întâlnire în perioada 25 februarie – 2 martie la Open Days, eveniment dedicat familiarizării cu noile colecții, cu brandul Mendola Fabrics și încununat de promoții exclusive.

 

În ceea ce privește noile modele de perdele și draperii, acest sezon este unul al simplității și al rafinamentului, al frumuseții regăsite în micile detalii și în calitatea țesăturilor. Mizăm pe minimalism, pe funcționalitate și pe o paletă cromatică bogată. O perspectivă completă asupra noilor modele de perdele și draperii ți-o poți forma chiar la Open Days.

New column

Îți dedicăm o întreagă săptămână, în care poți face un tur al sediului Deco Center, poți cunoaște țesăturile de perdele și draperii chiar de la echipa Mendola Fabrics și te poți bucura de ofertele promoționale special create pentru acest eveniment.

 

Programează-ți o întâlnire în cadrul Open Days la adresa opendays@mendolafabrics.ro sau contactând managerul tău de vânzări. Te așteptăm la Open Days, în perioada 25 februarie – 2 martie în Showroom-ul Mendola Fabrics din Vlaha, Cluj!

Coș de cumpărături