New column

Experiența Heimtextil 2023

Anul 2023 a început cu o nouă colecție, noi experiențe, conexiuni și inspirație din belșug. A fost a8-a ediție a târgului Heimtextil din care am făcut parte ca și expozanți. Heimtextil este cel mai mare și cel mai important târg internațional dedicat textilelor pentru casă, iar participarea noastră a devenit deja o tradiție.

 

Echipa Mendola Fabrics a fost prezentă cu un stand deosebit, în care au fost reprezentate cele mai noi trenduri din domeniul designului de interior și a textilelor. Heimtextil este și evenimentul în care colecția noastră de Primăvară-Vară este prezentată publicului internațional. Noua colecție a fost primită cu entusiasm, iar noile articole vor fi prezentate și publicului larg începând cu 2 martie 2023.

Standul Mendola Fabrics

Standul nostru a găzduit sute de întâlniri și a inspirat trecătorii prin expuneri inedite în care perdelele și draperiile noastre au fost în centrul atenției.

Amenajarea a fost ghidată de trendurile globale, care au fost prezentate și la târg. De la sustenabilitate, reprezentată prin țesături din materiale reciclate sau fibre naturale, la stilul sofisticat- ilustrat de catifele bogate și de materiale intens pigmentate. Standul nostru a captat privirile și a atras vizitatorii cu perdele și draperii într-un spectru larg de stiluri, potrivite pentru amenajări de orice fel.

New column
New column
New column
New column
New column
New column

Trenduri Heimtextil

În fiecare an, Heimtextil prezintă trendurile emetgente pentru sezoanele următoare. Consiliul format de către cei de la Heimtextil pentru stabilirea trendurilor își propune să combine inspirația cu perspicacitatea, bazându-se pe cercetarea și analiza tendințelor socio-culturale globale relevante pentru a oferi direcții de design și culoare pentru sezonul 23/24.

 

Anul acesta, trendul care a ghidat povestea Heimtextil a fost sustenabilitatea, sub motto-ul de ”Make and Remake”.

”Make and Remake” presupune înțelegerea modului în care putem prelungi viața materialelor existente și putem arăta cât de frumoase pot fi textilele recuperate și refăcute. Fie că este vorba de țesături din fibre naturale, de textile create prin reciclare sau alte metode care au un impact redus asupra mediului- acestea joacă un rol important în industria textilă a viitorului.

 

Trendhall-ul, spațiul unde trendurile prind viață prin diferite instalații și expuneri creative, a găzduit și 3 articole Mendola Fabrics, care au fost expuse pentru a ilustra trendul țesăturilor din materiale reciclate.

Cele 3 articole au fost: Ecco, Avenue (ambele realizate din poliester reciclat) și Refresh (o perdea inovativă, cu proprietăți de purificare a aerului)

New column
New column
New column

Mulțumim tuturor celor care ne-au vizitat standul, tuturor celor care ne-au sprijinit în timpul pregătirilor și în timpul târgului cât și întregii echipe Mendola Fabrics.

Participarea noastră nu ar fi fost posibilă fără ajutorul partenerilor noștri:

Bianca Farcas - Styling

Nobila Casa - Mobilier și decorațiuni

Norda - Mobilier și decorațiuni

Klausen - Iluminat

Vizualitas - Grafică

Promoteus - Producție print


Colecția noastră de Primăvară-Vară 2023 a fost primită cu entuziasm de publicul internațional, am legat noi parteneriate și ne-am încărcat cu inspirație iar acum ne pregătim pentru lansarea oficială a colecției, în data de 2 martie. Vă invităm să ne fiți alături, dezvăluim mai multe detalii în curând.

New column
Coș de cumpărături