New column

Cel mai important târg de design interior din România, Deco Days 2023 a oferit șansa de a descoperi cele mai noi produse și tendințe în domeniul designului interior. Pe lângă prezentarea produselor unice și servicii inovatoare, evenimentul a găzduit peste 50 de expozanți, au avut loc prezentări de brand & business, lansări de colecții, workshopuri și masterclassuri pentru industria de design.

Ne-am bucurat de vizita voastră, în total am avut peste 4000 de vizitatori în 4 zile de eveniment oferind astfel o experiență amplă și diversă în domeniu. Amploarea evenimentului s-a resimțit atât în mediile de business, cât și în zona creativă și public larg, atât în offline cât și online. Mai jos găsiți dimensiunea evenimentului exprimată în cifre înregistrate.

New column

Cele 45 de standuri ale partenerilor expozanți au adus inspirație din belșug

La baza evenimentului au fost standurile partenerilor expozanți. Vizitatorii au putut găsi inspirație pentru casa lor din perspectivă de mobilier și accesorii mobilier, perdele și draperii, placări din lemn, piatră și materiale compozite, placări și obiecte ceramice, pardoseli, parchet, mochetă, tapet, vopsele, plante și amenajări peisagistice, iluminat de interior și exterior, seminee, automatizări Smart Home și multe altele. 

Cele 43 de standuri expoziționale au aparținut brandurilor: Nobila Casa, Narativo, ImarCom, Global Design, Mendola Fabrics, Inliving, Pure Furniture, Cluster Mobilier Transilvan, Borodi Design, Brands Furniture by Dacca, Carpet& More, Enipau, Lyset, Melth Gallery, Mobila Dalin, Prima Lighting, Modulo Stones, Unique by Klausen, Cressent, Sonerg Concept Showroom, Promelek XXI SA, Stadt, Salice Cluj Napoca, Eglo, ELaborator, Trend Furniture, Giorgio Graesan, ICR Solution, Lăstar, Maxdeco, Spartherm Transilvania, Safewood, Unique Landscaping, Annie Sloan, Axelen, Cadoro, Maria Home Design, Neon Lighting, Osea Interiors, Secular.

New column

Prezentări, workshop-uri și masterclass-uri captivante

Dintre prezentările susținute menționăm următoarele:

  • Masterclass IDBS despre cum îți mărești costul serviciilor de design interior predat de Victor Grosu.
  • Workshop: Cum compui un moodboard cromatic cu Ileana Răducanu și Luminița Popescu (Oh Da Design), unde participanții au creat moodboard-uri din obiecte și mostre puse la dispoziție de către partenerii evenimentului.
  • Panel despre randări 3D - Vizualizările 3D în arhitectura de interior. Punte între concept și realitate susținut de Paul Tătar, Andreea Petroiu, Alexandru Țîrcă unde designerii au învățat despre importanța randărilor calitative. 
  • Sesiunea Q&A cu Adela Pârvu despre personalizarea interioarelor cu decoratiuni.

New column

Expoziție concepte de amenajare

Expoziția a cuprins și  4 amenajări conceptuale realizate pe baza unui concurs de design, câștigătorii concursului Cosma Alexandru, Astaliș Andrea, Grozav David și Conic Design Studio au prezentat conceptele lor într-o discuție moderată de către Ileana Răducanu.

Conceptele au fost aduse la viață cu articolele oferite de branduri expozante precum:  Mendola Fabrics, Dacca, Inliving, Sonerg, Maxgermob, Prima Lighting, Enipau, E-Laborator, XTDeco, Nobila Casa, Promelek, Mobila Dalin, Lyset Lighting, Global Design, Annie Sloan, Osea Interiors, Klausen.  

 
New column

Zona dedicată designerilor de obiect

Pasiunea pentru frumos a fost redată în cele mai variate moduri în zona de Designeri de Obiect. Cele 8 branduri și-au expus obiectele de decor, mobilier, iluminat și artă. Vizitatorii au avut șansa de a cunoaște designerii din spatele brandurilor și de a descoperii obiectele inedite create de către aceștia. Zona Designerilor de Obiect a fost îmbogățită de standurile: Atelier MASS, Arcasha, Artea, Cicaro, Decor Color, Dizainăr, Melinda Decor Art, Sensum Design, și studenții de design de la Uiniversitatea de Artă și Design.

New column

Retrăiește experiența evenimentului prin emoția capturată în Aftemovie-ul Deco Days 2023: 

Mulțumim tuturor partenerilor noștri, care s-au dedicat evenimentului nostru și au susținut cu entusiasm această ediție a Deco Days!

New column
Coș de cumpărături