New column

Deco Days 2021 | Interior Design Accelerator

Deco Days s-a născut din pasiunea pentru design interior, frumusețe și țesături fine pentru casă. Gândit ca un accelerator de design interior, cea de a 6-a ediție a Deco Days promite o experiență unică și complexă, în care business-ul, designul și oamenii ocupă locul principal.

 

Deco Days 2021 se va desfășura între 23-25 septembrie, la BT Arena, din Cluj-Napoca. Pe parcursul celor 3 zile de eveniment, vom crea un hub de creativitate în care designerii, partenerii de business și publicul se vor conecta.

Noua Colecție Toamnă/Iarnă 2021

Ca în fiecare an, prima zi a evenimentului se va deschide cu lansarea noii Colecții Toamnă / Iarnă 2021 de Perdele și Draperii Mendola FabricsAlături de parteneri, designeri și influenceri, noua colecție va fi discutată și încadrată în cele mai relevante tendințe ale momentului.

 

Iar pentru un plus de autenticitate și inspirație, Colecția Toamnă / Iarnă 2021 va fi inclusă într-o serie de amenajări de interior, la scală reală și bazate pe ultimele trenduri din universul designului de interior.

 

Dacă te-am făcut curios și dorești să afli mai multe despre eveniment, te invităm să urmărești clipul de mai jos, unde o să poți vedea câteva momente din edițiile anterioare a Deco Days!

Deco Days - Scurt Istoric

Deco Days reprezintă evenimentul de lansare a Colectiei de Toamnă – Iarnă, prin intermediul căruia, partenerii și colaboratorii au posibilitatea de a interacționa în mod direct cu brandul și noile produse.

 

Dorința principală care a declanșat realizarea primului event Deco Days, a fost aceea de a lansa Colecția Toamnă-Iarnă într-o manieră autentică și inedită, oferind invitaților o experință senzorială complexă.

 

Prima ediție a evenimentului a avut loc în septembrie 2016, acest eveniment devenind o tradiție pentru companie, angajați, parteneri, clienți și colaboratori.

Coș de cumpărături