New column

Ești designer de interior?

Hai la Deco Days 2021!

Deco Days 2021 este un eveniment dedicat comunității de design interior din România.

Început ca un eveniment de business acum 6 ani, ediția din acest an orientează pasiunea noastră pentru design interior spre designeri, public larg și influenceri de profil.

Conceput ca un accelerator de design interior, Deco Days 2021 se va desfășura sub forma unui conglomerat de activități, concepte de amenajare și sesiuni interactive de workshop-uri.

 

Invităm designerii de interior să se alăture evenimentului, luând parte la discuțiile dedicate designerilor și participanților cu tematica centrată pe rolul designului și al designerului în amenajările de interior. 

CÂND?

23 - 25 septembrie 2021

UNDE?

Foaier BT Arena Cluj-Napoca

Agenda Deco Days 2021, detaliată

Lansarea Colecției Toamnă/Iarnă 2021 Mendola Fabrics

Sub forma unei prezentări interactive alături de invitați speciali, lansarea Colecției Toamnă/Iarnă 2021 va deschide oficial evenimentul. 

 

Expoziție concepte de design

Alături de o echipa de designeri și pornind de la concepte de design interior bine definite, vom amenaja 5 încăperi la scară reală. Fiecare încăpere va prezenta un stil diferit de amenajare. Amenajările vor fi realizate împreună cu colaboratorii evenimentului, folosind obiecte decorative și de mobilier de la branduri reprezentative din domeniu. 

 

Seminar interactiv design interior

Seminarul se va desfășura sub forma unor discuții interactive ce vor avea ca și subiect conceptele de amenajare realizate în cadrul celor 5 amenajări. Echipa de designeri care au realizat cele 5 concepte vor vorbi despre modul în care au abordat fiecare stil,  despre culorile folosite, texturile, finisajele. Acest panel ii invită la discuții pe toți cei prezenți în cursul zilei 1: designeri de interior, oameni de business și influenceri. 

 

Workshop importanța designului și a designerului de interior

Adresat publicului larg și partenerilor de business, workshopul constă în realizarea unor moodboarduri pornind de la concepte bine definite de design interior. O echipă de designeri vor ghida participanții, în timp ce colaboratorii evenimentului vor pune la dispoziția participanților o selecție de articole și mostre. 

 

Cocktails & Tapas & Live Music & Contemporary Dance

Prima zi a evenimentului se va încheia cu o atmosferă relaxantă destinată networkingului și socializării. 

 

De ce să participi la Deco Days 2021?

1. Te punem în contact cu rețeaua noastră de parteneri de business

2. Interacționezi cu cel mai mare brand de perdele și draperii din România și închei relații de colaborare pe bază de comision 
 
3. Poți să te implici activ în eveniment în sesiunile dedicate publicului larg: workshop cu moodboarduri, discuții interactive, Q&A

Alătură-te evenimentului și haide să dăm voce comunității de design interior din România!

Pentru mai multe informații, contactează-ne prin e-mail la decodays@mendolafabrics.ro sau telefonic 0742 058 554!

Coș de cumpărături