New column

Experiența Deco Days 2021

Timp de 5 ediții, Deco Days a reprezentat evenimentul etalon al brandului nostru, Mendola Fabrics. Textile, business, artă, design interior și originalitate, câteva cuvinte cheie care au definit până acum edițiile anterioare. Prin Mendola Fabrics, ne adresăm pasionaților de textile pentru casă și iubitorilor de design interior, asigurând astfel o coeziune între piața de business și cea a publicului final

 

Deco Days s-a născut din dorința noatră de a plasa brandul într-un context amplu care să oglindească valorile brandului. După 5 ani în care evenimentul a generat o experiență specifică publicului de business, acum la cea de-a 6-a ediție, Deco Days a devenit un eveniment deschis publicului larg, dedicat iubitorilor de design interior. 

Deco Days este un eveniment dedicat comunității de design interior din România

Acceleratorul de design interior Deco Days aduce împreună designerii de interior, business-ul și publicul pasionat de design, printr-un periplu de activități: workshopuri, prezentări, tururi ghidat și experiențe senzoriale complexe.

Deco Days în cifre:

• Peste 100 de designeri de interior care au vizitat evenimentul 

• Peste 700 de vizitatori 

• Suprafața evenimentului 1700mp 

• 14 standuri

140+ designeri înscriși la concursul de amenajări

• 180 de produse folosite de către designeri în cele 5 amenajări

• 15 prezentări de brand ale partenerilor 

• Transmisiunea live a celor 3 zile a cumulat 15 ore de streaming

Concepte de amenajare memorabile

Atracția principală și totodată inima evenimentului a fost expoziția de concepte de amenajare. Cele 5 reprezentări au fost o sursă de inspirație pentru fiecare participant.

 

Conceptele de amenajare au conectat toate piesele implicate în eveniment – designerii au creat amenajările folosind piese de mobilier, accesorii și elemente de decor puse la dispoziție de către partenerii evenimentului.

 

Astfel, toți cei 140+ designeri implicați în concursul de design au avut posibilitatea să descopere cele 180 de produse și să le folosească în conceptele creative de design interior.

Rezultatele au fost impresionante, iar câștigătorii concusului au ales să includă produsele în amenajări în stil minimalist, contemporan, natural, vegetal sau glamour

 

 

Câștigătorii Concursului de Design Deco Days 2021:

 

Bianca Comsa - Concept NATURAL BOTANICAL

 

Mihai Caraghiaur - Concept CONTEMPORAN URBAN

 

Marcel Maier- Concept MAXIMALIST

 

Georgiana Anița - Concept MINIMALIST ELEGANT

 

Paul Tătar - Concept CLASSICAL STATEMENT

 

Ești designer sau arhitect?

Participă la concursul de design Deco Days 2022 și fă parte din povestea ediției din toamnă!

Înscrie-te aici!

Standuri și branduri implicate

Brandurile partenere au avut posibilitatea de a-și pune produsele în cea mai bună lumină în cele 14 standuri amenajate.


Vizitatorii dornici să se încarce cu inspirație și idei pentru propriile case au putut explora obiectele decorative, mobilierul sau accesoriile la fața locului, iar punerea lor în context a dus experiența la următorul nivel.

 

Spațiile dedicate brandurilor și designerilor sunt spații dedicate creativității, inspirației și conexiunii, iar fiecare stand este conceput special pentru nevoile brandului. Partenerii au putut să îți spună povestea prin conceptele  unice ale standurilor create și să atragă privirile vizitatorilor.

Dorești să devii expozant la Deco Days 2022?

Înscrierile sunt încă deschise, completează formularul de înscriere aici.

BRANDURI IMPLICATE ÎN REALIZAREA DECO DAYS 2021:

Speakeri captivanți, prezentări de brand și activități interactive

Pe lângă cele 15 prezentări ale brandurilor, care ne-au oferit șansa de a afla povestea lor și de a învăța lucruri prețioase din know-how-ul fiecăruia, ne-am bucurat și de prezentările invitaților speciali.

 

Ileana Răducanu, a condus panelul de Perspective în design interior. Alături de designerii invitați s-au dezbătut tematicile abordate în conceptele de design create pentru concursul Deco Days 2022.

 


Adela Pârvu a susținut un seminar despre Rolul designului și al designerilor în amenajările de interior, unde printr-un dialog jucăuș ne-a ilustrat cum decurge colaborarea dintre client și designer. 

 

Participanții au avut și posibilitatea să interacționeze direct cu domeniul Designului:

Dedicată creativității și explorării posibilităților de amenajare, a avut loc o sesiune de workshop cu moodboarduriAdrian Balcău a condus întreaga activitate a sesiunii, workshop-ul fiind desfășurat sub forma unui mini curs de design interior.

 

Descoperă Agenda Deco Days 2021 și retrăiește experiența evenimentului, AICI!

EVENIMENT SUSȚINUT ȘI COMUNICAT PRIN

Coș de cumpărături