New column

Experiența Deco Days 2018

Deco Days 2018 a oferit o dimensiune nouă interacțiunii publicului cu brandul și brandul Mendola Fabrics, proiectând mai multe spații specifice, personalizate pentru un șir de activități interactive, prin intermediul designului, materialelor (perdele, draperii), artei, procesului creativ, discuțiilor și interacțiunii.

Fiecare activitate din șirul de activități s-au bazat pe o interacțiune autentică, directă și relevantă. 

Perioada de desfășurare: 26 – 27 septembrie 2018 

Tematica fiecărui happening și locația au avut un element conceptual comun ”Space for Change”.

Fiecare spațiu a fost definit de câte o paletă coloristică și de câte un trend propus de către brandul Mendola Fabrics (Contemporan, Vegetal, Cultural, Coloristic) într-o manieră originală. 

Impactul urmărit a fost la nivel de interacțiune și de awareness. Conceptul a atras atenția asupra brandului din mai multe perspective: artistice, coloristice, trend setter, stilistice, arhitecturale.

Fiecare locație în care a avut loc evenimentul a fost cuprinsă în teaserul pentru promovarea acestuia. Cinema Victoria, Magazin Deco Center, Casino, Parc Central sau Chios, toate au fost cuprinse și integrate în materialul video în care dansul contemporan și noile țesături de perdele și draperii au asigurat legătura dintre ele. 

Noua Colecție Toamnă/Iarnă 2018

Noua Colecție Toamnă/Iarnă 2018 de perdele și draperii a fost lansată pe scena Cinematografului Victoria, urmând ca în cadrul întâlnirii informale care a avut loc în cadrul Magazinului Deco Center, partenerii de business și invitații designeri să discute pe marginea acesteia și să încadreze articolele în tendințele momentului. 

Pentru a vizualiza întregul eveniment, vedeți After Movie Deco Days 2018:

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în cadrul evenimentului, mulțumim clienților, designerilor, colaboratorilor și tuturor celor care au contribuit la realizarea acestei noi ediții Deco Days!

Background Deco Days

Deco Days reprezintă evenimentul de lansare a Colectiei de Toamnă – Iarnă, prin intermediul căruia, partenerii și colaboratorii au posibilitatea de a interacționa în mod direct cu brandul și noile produse. Dorința principală care a declanșat realizarea primului event Deco Days, a fost aceea de a lansa Colecția Toamnă-Iarnă într-o manieră autentică și inedită, oferind invitaților o experință senzorială complexă. Prima ediție a evenimentului a avut loc în septembrie 2016, acest eveniment devenind o tradiție pentru companie, angajați, parteneri, clienți și colaboratori.

Coș de cumpărături