Showroom

Deco Center

Pentru o experienta completă a produselor si brandurilor Mendola oferite, am simțit nevoia creării unui spațiu, care să permită expunerea și prezentarea decorurilor, a colecțiilor noi, de fapt a sortimentației complete.

Acest spatiu este destinat clienților și partenerilor Deco Center persoane juridice. Pentru achiziționarea și vizionarea produselor de către persoane fizice vă rugăm să vizitați secțiunea De unde cumpăr? a site-ului sau să puneți întrebări pe pagina de Contact.

Pentru a face cunoștință cu gama bogată de produse oferite și a discuta condițiile, modalitățile de colaborare, vă invităm să vizitați Showroom-ul Deco Center din Vlaha nr 22, judetul. Cluj, 407513 Romania

Prin programarea unei întâlniri avem posibilitatea de a sta la dispoziția Dumneavoastră, alegând articolele și găsind soluțiile cele mai potrivite domeniului de activitate avute.

Showroomul Deco Center este totodata gazda Deco Days, evenimet organizat anual. Vă asteptăm atât primăvara cat și în toamnă, sa vă prezentăm cele mai noi materiale de perdele și draperii, conform trendului actual de pe piața internațională.

Deco Days incepand cu 2016 a devenit principalul eveniment intern ce marchează lansarea noilor trenduri pentru toamnă/iarnă și devine o avanpremiera pentru participarea la Heimtextil in Frankfurt, Germania, cel mai important tărg din domeniu la nivel international, ce are loc in fiecare an in luna ianuarie.

Orice prilej ați alege pentru a ne vizita, noi vă așteptăm cu drag!

2 3  5 7

4 8 16

 

10 11 13 14