Showroom

Deco Center

Pentru o experiență completă a produselor și brandurilor Mendola oferite, am simțit nevoia creării unui spațiu, care să permită expunerea și prezentarea decorurilor, a colecțiilor noi, de fapt a sortimentației complete.

Acest spatiu este destinat clienților și partenerilor Deco Center persoane juridice. Pentru achiziționarea și vizionarea produselor de către persoane fizice vă rugăm să vizitați secțiunea De unde cumpăr? a site-ului sau să cereți informații suplimentare pe pagina de Contact.

Pentru a face cunoștință cu gama bogată de produse oferite și a discuta condițiile, modalitățile de colaborare, vă invităm să vizitați Showroom-ul Deco Center din Vlaha nr 22, judetul. Cluj, 407513 Romania

Prin programarea unei întâlniri avem posibilitatea de a sta la dispoziția Dumneavoastră, alegând articolele și găsind soluțiile cele mai potrivite domeniului de activitate avute.

Showroomul Deco Center este totodata gazda Deco Days, eveniment organizat anual. Vă asteptăm atât primăvara cât și în toamnă, să vă prezentăm cele mai noi materiale de perdele și draperii, conform trendului actual de pe piața internațională.

Deco Days începand cu 2016 a devenit principalul eveniment intern ce marchează lansarea noilor trenduri pentru toamnă/iarnă și devine o avanpremieră pentru participarea la Heimtextil în Frankfurt, Germania, cel mai important târg din domeniu la nivel internațional, ce are loc în fiecare an in luna ianuarie.

Orice prilej ați alege pentru a ne vizita, noi vă așteptăm cu drag!

2 3  5 7

4 8 16

 

10 11 13 14