Ședință foto Primăvară – Vară 2019: Hai cu noi în spatele cortinei!

 

În familia Mendola Fabrics, ședințele foto sunt tratate drept o sărbătoare majoră. Ca atare în fiecare an ne pregătim temeinic pentru a încununa zilele pentrecute în lumina aparatului de fotografiat. Te invităm și pe tine să descoperi cum a fost anul acesta la ședința foto a noilor colecții de perdele și draperii

 

Pregătirea: Ce materiale am ales?

Din showroom-ul nostru selectăm țesăturile, le coasem, le călcăm și le îmbinăm pentru a crea combinații surprinzătoare de perdele și draperii. Anul acesta materialele alese au dat viață unui mix echilibrat de stiluri, dominat de o abordare curată, simplă și minimalistă. Combinațiile noastre au pus și de această dată în lumina trendurile anului în materie de design interior și textile pentru casă.

Ne-am orientat către țesături cu un aer clasic precum catifeaua Castellano și perdeua Aymara. Am inclus și materiale cu pattern vegetal readaptat din frumusețea naturii ca Apollo sau Carioca. Nu am uitat nici de culorile intense ale draperiilor precum Cheer cărămiziu sau de minimalismul geometric reprezentat de țesături ca Positano sau Corte.

 

Centrul de Interes - o locație industrială și artistică

 

Selectarea locației nu este nici ea de neglijat. Vrem ca și spațiul să se încadreze în tendințele actuale în materie de amenjări interioare și să completeze țesăturile de perdele și draperii Mendola Fabrics.

Pentru al doilea an la rând, am ales Centrul de Interes din Cluj-Napoca, un spațiu industrial rafinat, cu pereți înalți și albi, ferestre largi și multă lumina naturală. Cladirea a fost renovată recent și transformată de comunitatea artiștilor locali în galerie de artă contemporană. Astfel direcția minimalistă abordată de către noi s-a completat cu designul simplist al locului și a scos în evidență perfect țesăturile Mendola Fabrics.

Styling și mobilier în stil minimalist

Odată finalizate pregătirile și alegerea locației, ne-am gândit că e potrivit să chemăm și invitații. Un mix armonios de texturi, culori și perspective, combinațiile noastre au fost aduse și anul acesta la viață de stilista Bianca Comșa. Prin atingerea artistică și viziunea din spatele aparatului foto, țesăturile Mendola Fabrics au strălucit în lumina naturală și au fost valorificate de unghiuri și abordări stilistice diverse.

Un loc central au ocupat și prietenii de la Norda – Simple by design. Dacă luna trecută am amenjat minisufrageria conferinței The Woman împreună, zilele acestea mobilierul lor în stil scandinav a completat încă o dată settingurile noastre de perdele și draperii.

Rezultatul final: 3 zile de ședință foto

V-am spus că ședințele noastre foto sunt tratate ca o sărbătoare. Ne-am pregătit, am ales locație, am chemat invitați și am petrecut 3 zile pe care le-am surprins cu ajutorul imaginilor.

Până când vom încărca fotografiile pe site, iată câteva imagini din spatele cortinei realizate la ședința foto a colecției Primăvară – Vară 2019 însoțite de cifre.

3 zile de shooting

 

 

7 persoane implicate activ

 

 

70 de perdele și draperii

25 de settinguri de perdele și draperii

650+ de fotografii