SAVE THE DATE: Deco Days 2020

SAVE THE DATE: Deco Days 2020

 

Deco Days a ajuns la cea de-a 5-a ediție, conturându-se astfel un adevărat eveniment cu tradiție. 

Fiecare ediție de până acum a contribuit la formarea unui univers, un univers însuflețit de frumusețea țesăturilor de perdele și draperii, adesea ridicate la rangul de artă.

Data evenimentului: 24 septembrie 2020

Tematica Deco Days 2020 gravitează în jurul conceptului de new possibilities, întregul eveniment fiind angrenat pentru a fi lansate, prezentate și transmise noile posibilități de exprimare, de gestionare și de îmbunătățire ale brandului. Aceste noi posibilități sunt rezultatul periplului de experiențe trăite alături de brandul Mendola Fabrics, în decursul ultimilor 5 ani.

Acestea sunt doar câteva dintre elementele ediției a 5-a Deco Days.
V-am stârnit interesul?
Stați pe aproape!

Deco Days


Background Deco Days

Deco Days reprezintă evenimentul de lansare a Colectiei de Toamnă – Iarnă, prin intermediul căruia, partenerii și colaboratorii au posibilitatea de a interacționa în mod direct cu brandul și noile produse. Dorința principală care a declanșat realizarea primului event Deco Days, a fost aceea de a lansa Colecția Toamnă-Iarnă într-o manieră autentică și inedită, oferind invitaților o experință senzorială complexă. Prima ediție a evenimentului a avut loc în septembrie 2016, acest eveniment devenind o tradiție pentru companie, angajați, parteneri, clienți și colaboratori.