SAVE THE DATE: Deco Days 2019

Deco Days a ajuns la cea de a 4-a ediție, iar anul acesta îți dedicăm evenimentul. O ediție creată de oameni pasionați pentru oameni pasionați. O ediție care ne aduce pe toți împreună!

Te invităm să descoperim mai mult din ce ne unește. Să dăm viață împreună momentelor care ne apropie. Vino alături de noi la Deco Days 2019, în perioada 19-20 septembrie, la Cluj-Napoca!

Conceptul acestei ediții are ca punct central oamenii care dau viață brandului Mendola Fabrics, iar tu ești unul dintre ei.

Perioada de desfășurare: 19-20 septembrie 2019

Așadar marchează-ți în calendar zilele de 19, 20 și 21 septembrie!
Ți-am pregătit 2 zile de eveniment (joi și vineri), încununate de o supriză pentru ziua de sâmbătă.

Tematica ediției curente pornește de la conceptul ”FOR THE PEOPLE”, motiv pentru care cu această ocazie brandul Mendola Fabrics va da viață perdelelor și draperiilor (slogan: bringing textiles to life), angrenând împreună oamenii care dau viață brandului în fiecare zi. Sloganul evenimentului fiind: Bringing people together.

Impactul urmărit se dorește a fi la nivel de interactivitate și implicare. Conceptul atrage atenția asupra oamenilor care însuflețesc brandul din mai multe perspective: artistice, coloristice, trend setter, stilistice, arhitecturale.

În linii mari, acestea sunt câteva dintre elementele pregătite pentru ediția a IV-a Deco Days.

V-am făcut curioși?

Stați pe aproape!

DC DD4 pictogram-03 (002)

Background Deco Days

Deco Days reprezintă evenimentul de lansare a Colectiei de Toamnă – Iarnă, prin intermediul căruia, partenerii și colaboratorii au posibilitatea de a interacționa în mod direct cu brandul și noile produse. Dorința principală care a declanșat realizarea primului event Deco Days, a fost aceea de a lansa Colecția Toamnă-Iarnă într-o manieră autentică și inedită, oferind invitaților o experință senzorială complexă. Prima ediție a evenimentului a avut loc în septembrie 2016, acest eveniment devenind o tradiție pentru companie, angajați, parteneri, clienți și colaboratori.