Regulament Concurs ”Be my Valentine”

Organizator

Concursul este realizat de catre compania S.C.Deco Center S.R.L. ce comunica prin brandul Mendola Fabrics, cu sediul pe Strada Principala nr. 22, Vlaha, jud. Cluj, cod unic de inregistrare RO 8065242, numar de inregistrare la Registrul Comertului J12/3626/1994.

Perioada de desfasurare

Concursul se desfasoara in perioada 09 februarie – 14 februarie 2018, datele de incepere putand fi modificate din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa organizatorului. Orice modificare a regulamentului va fi disponibila pe pagina de Facebook.reguli concurs

Locul de desfasurare al concursului

Concursul se organizeaza si desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul paginii de Facebook Mendola Fabrics.

Dreptul de participare la concurs

In cadrul Concursului poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei, avand o varsta minima de 18 ani. Colaboratorii concursului si angajatii firmei S.C. Deco Center SRL. nu vor putea participa la concurs.

Premii

Premiile concursului Be my Valentine By Mendola Fabrics consta in 3 seturi de perne, fiecare set fiind format din 2 perne 50x50, acestea fiind oferite de catre Mendola Fabrics S.R.L., astfel:

  • 2 perne realizate din tesatura de draperie Aztec
  • 2 perne realizate din tesatura de draperie Harvey
  • 2 perne realizate din tesatura de draperie Cheer

 perne decorative

Persoana castigatoare va fi extrasa si anuntata in data de 15 februarie 2018 prin intermediul website-ului www.random.org si va fi anuntata in aceeasi zi pe pagina de Facebook Mendola Fabrics.  Premiile vor fi livrate catre cei 3 castigatori prin curier, iar costurile de transport vor fi suportate de catre organizatori. Dupa livrarea premiilor, obligatiile Organizatorului vor fi incheiate.

Conditii participare extragere la sorti

Pentru a intra in cursa pentru castigarea unuia dintre cele 3 premii, participantii trebuie sa:

- LIKE la pagina oficiala Mendola Fabrics;

- Comentariu la postarea oficiala a concursului cu raspunsul la intrebarea: Pernele din care tesatura de draperie (dintre cele 3: Harvey, Aztec, Cheer) se potriveste cel mai bine casei tale? (denumirea produsului/tesaturii se afla pe website – www.mendolafabrics.ro).

Regulamentul Concursului

Deciziile de acordare a premiului apartine in totalitate brandului Mendola Fabrics si nu poate fi contestata. In aceasta campanie nu au voie sa participe persoanele juridice, vanzatorii si patronii magazinelor, angajatii Mendola Fabrics si toti cei implicati in organizarea acestei campanii. Varsta minima pentru participare este de 18 ani. Pentru participantii minori, regulamentul campaniei impune ca acestia sa aiba acordul unui parinte, tutore sau persoana responsabila legal a acestora. Participarea la aceasta campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala expresa si neechivoca a prezentului regulament. Vor fi eligibili pentru extragere doar participantii care indeplinesc toate conditiile de participare la concurs. Daca din cauza setarilor de confidentialitate / Privacy ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alti participanti, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu include participantul aflat in aceasta situatie in concurs. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula participarea concurentilor care editeaza comentariile postate, care folosesc un limbaj licentios sau a caror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv. Premiile se acorda pe baza unui act de identitate si a unui proces verbal de predare-primire. In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de catre organizator, rezulta ca in procesul de participare nu a fost respectat prezentul regulament, organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut ca rezultat unor astfel de activitati. Participarea la aceasta campanie promotionala implica acceptarea prevederilor prezentului Regulament.

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

Scopul

Scopul acestei proceduri este acela de a garanta securitatea informatiilor cu caracter personal operate de catre firma SC. Deco Center SRL prin brandul Mendola Fabrics, in continuare denumita ca si Operator, prin intermediul Departamentului de Marketing. Totodata, procedura protejeaza dreptul la viata intima, familiala si privata a persoanelor ale caror date sunt prelucrate de Operator.

Securitatea si confidentialitatea datelor

Datele prelucrate de Operator sunt stocate intr-o baza de date computerizata proprie, la care au acces doar angajatii Operatorului. Operatorul isi ia angajamentul sa nu instraineze niciunei terte parti aceste informatii si sa nu le foloseasca in alte scopuri decat cele stipulate mai sus. Securitatea datelor este asigurata prin intermediul parolelor sistemului informatic si lipsa accesului extern la baza de date.