Parteneri

Produsele Mendola Fabrics sunt comercializate prin compania Deco Center, cel mai mare furnizor de metraje din Romania. Deco center este membru al grupului de firme Mendola, o companie cu o experiență de peste 15 ani în domeniul comercializării țesăturilor pentru perdele și draperii pe piața din România.
Atat produsele cu brandul Mendola fabrics cat si din celalalte branduri (vezi meniul Brandurile noastre) sunt puse la dispoziția pieței de specialitate din România și Europa, datorită colaborărilor profesionale dezvoltate cu unele dintre cele mai semnificative companii de specialitate din tara ( peste 290 parteneri ) si din intreaga lume ( peste 80 parteneri in 23 tari)

Comercializarea produselor noastre se realizează prin colaborările cu rețele DIY, prin redistribuitori si magazine partenere, hypermarketuri, și nu în ultimul rând prin magazinele proprii.

Lanțuri DIY

Suntem prezenți pe această piață cu brandurile Mendola Fabrics, Mendola Art, Mendola Home Textiles, Mendola Bedding si textile licentiate brand-ul Disney, începând cu anul 2002. Momentan suntem furnizorii principali în toate lanturile mari de bricolaj din România.
Activitatea noastră se extinde și în afara granițelor țării, din 2009 dezvoltând colaborări cu lanțurile de magazine DIY din Ungaria, Bulgaria, Germania si in curand si in alte tari din Europa.

Redistribuitori și magazine partenere

2002 este începutul unui dezvoltări de succes în ceea ce privește redistribuirea brandurilor Mendola prin Deco Center, către partenerii noștrii comerciali. Colaborarea s-a extins la peste 290 parteneri interni si peste 80 parteneri externi din 23 tari din Europa si din lume.
Încrederea dobândită în colaborarea cu magazinele partenere de perdele și draperii, decorațiuni interioare, mobilă, covoare etc., se bazează pe capacitatea de a oferi continuitate produselelor noastre, pe lângă un raport calitate – preț foarte convenabil. Colaborarea s-a extins inclusiv la magazine online de home&deco.

Hypermarket

Mendola Home Textiles prin produsele textile ready-made completează oferta Hypermarketurilor, existând o cerere explicită din partea consumatorilor pentru tot ceea ce înseamnă home textiles, bedding sau wellness.
Prin prezența noastră în magazinele hypermarket, am descoperit un nou segment din piață, unde putem răspunde pe deplin exigențelor clienților, produsele noastre fiind foarte căutate și preferate.

Magazine proprii

Pentru a ne putea declara profesioniști în domeniul amenajărilor interioare cu perdele și draperii am conceput magazinul de specialitate Deco Center din Cluj Napoca, ca etalon pe acest tip de magazin si loc de experimentare si gasire de solutii de retail viabile pentru industrie. Gama diversă a produselor completată cu serviciile oferite, ne ajută să înțelegem mai bine lumea fascinantă a decorării și să răspundem pe deplin cerințelor clienților noștrii.
Deco Center fiind Membru al Mendola Group a dezvoltat impreună cu firma Mendola Pro și rețeaua de magazine Nobila Casa, magazine specializate de decorațiuni interioare unde oferim soluții complete pentru decorarea și accesorizarea căminelor încă în 9 orașe, cu un total de 14 magazine, având în vedere extinderea lanțului de magazine comune și în alte orașe ale țării.

Astfel daca esti reseller, ai un business cu decoratiuni nu ezita sa ne contactezi!