Femei lider, perdele și draperii: Am fost parteneri la Conferința The Woman

Pentru o zi ne-am mutat biroul în lumea femeilor lider la The Woman. Conferință de Leadership Feminin din Cluj-Napoca, The Woman premiază femeile remarcabile care își asumă riscuri, care depășesc limite și au un impact pozitiv în comunitatea din care fac parte. An de an prezențe feminine  emblematice își împărtășesc exepriența despre viață și carieră, fac networking și se bucură de o zi în compania altor femei puternice. Anul acesta am avut ocazia să le ascultăm o parte din povești live, chiar de la standul nostru. Am fost parteneri la Conferința de Leadership Feminin The Woman!

 

Sufrageria Mendola Fabrics și Norda Shop

Alături de prietenii de la Norda Shop am amenajat o mini-sufragerie perfectă pentru inspirație, networking și idei despre frumos. Astfel, standul nostru a servit și ca zona de interviuri, unde speak-erii The Woman au povestit cu organizatorii și s-au simțit ca acasă printre perdelele și draperiile Mendola Fabrics.

Sufrageria noastră a fost accesorizată de materialele din Noua Colecție Primăvară - Vară 2019 by Mendola Fabrics, atracția principală fiind Catifeaua Castellano, una dintre cele mai în vogă țesături ale anului. Mobilierul cu design scandinav de la Norda a completat perfect atmosferă călduroasă și primitoare a standului nostru. În așteptarea vizitatorilor, ne-am pregătit cu sfaturi despre alegerea țesăturilor pentru casă și cele mai noi trenduri în materie de design interior.

În sufrageria noastră au pășit femei puternice, s-au spus povești de viață și s-a discutat despre antreprenoriat. Așa-i că sunteți curioși să aflați cine a trecut pe la standul nostru?

Irina Rimes, Mirela Retegan, Irina Margareta Nistor în sufrageria noastră

Irina Margareta Nistor a fost primul musafir și unul dintre cei mai de seamă speak-eri ai acestei ediții. Critic de cinema, traducător și interpret, doamna Irina Margareta Nistor a ajuns în zona de interviuri după ce a acceptat premiul pentru întreaga carieră The Woman Lifetime Career Award, iar standul nostru a fost animat de jurnaliști și admiratori care au dorit să o felicite.

 

O altă femeie lider premiată în cadrul conferinței a pășit în zona de interviuri amenajată cu ajutorul țesăturilor Mendola Fabrics. Veselă, carismatică și Zurli, Mirela Retegan, cunoscută drept antrenorul părinților, a ținut în brațe trofeul The Most Appreciated Leader Award.

Ce ne-a învățat? Să ne punem pantofii cu toc în picioare, să ne suflecăm mânecile și să ne urmăm visul.

 

La standul nostru am făcut cunoștință și cu Irina Rimes. Despre artistă am aflat că îi este frică de întuneric, că dacă ar fi să aleagă o superputere ar vrea să fie invizibilă și că își toarnă mai întâi laptele și apoi cerealele. O ținem minte pentru muzica ei, iar personalitatea caldă completează perfect portretul artistei.

P.S. Catifeaua Castellano a fost draperia ei preferată de la standul Mendola Fabrics 🙂

 

Printre țesăturile de perdele și draperii ne-am bucurat să le primim la standul nostru și pe Ioana Enache, General Manager Amway, Ileana Badiu, Co-Managing Wunderman Romania, Sonia Argint Ionescu, jurnalist și TV Host, Dite Dinesz, jurnalist și reporter Izolați în România, Patricia Rusu, nutriționist și TV Host, alături de toate femeile puternice participante la Conferința The Woman care s-au oprit să admire materialele Mendola Fabrics.

Ne-a făcut plăcere să vă cunoaștem și să învățăm de la fiecare femeie lider pe care am întâlnit-o. Între timp, pe noi ne găsiți în magazinele partenere, cu tocurile puse și cu mânecile suflecate, urmându-ne visul de a da viață perdelelor.