Lansare Colecție Toamnă/Iarnă 2019

Colecția Toamna/Iarnă 2019 este aici, pregătită să cucerească ferestrele și amenajările tuturor.

Noua colecție de perdele și draperii are ca și punct stilistic central: echilibrul.
Într-un mod echilibrat, dar atent raportat la tendințele internaționale și locale, au fost selectate peste 70 de articole care completează colecțiile Mendola Fabrics.
Colecția de Toamnă 2019 mizează pe echilibrul dintre simplitate și rafinament, culori vibrante și nuanțe pale, patternuri mărunte și patternuri inedite, toate acestea ducând la o colecție complexă, puternică și vibrantă.

Colecția Toamnă/Iarnă 2019 a plecat de la conceptul de echilibru estetic și stilistic și a ajuns să capete contur în campania de lansare a colecției: Free Spirit of Fabrics. Într-un cadru atipic și sub umbrela conceptuală a ideii de originalitate și inedit, noua Colecție dorește să transmită sentimentul de libertate: libertate stilistică, libertate de a asocia cu îndrăzneală texturi și modele, libertate de a percepe perdelele și draperiile dintr-un unghi diferit. Noi articole completează cu grandoare sortimentul, Colecția de Toamnă 2019 lansând noi articole vedete, cu impact considerabil în rândul publicului.

Catifeaua, o țesătură în tendințe

Țesătura pe care s-a mizat în primul rând, este catifeaua. În nuanțe puternice sau temperate, simplă sau din fir chenille, uni sau cu model, catifeaua este cu siguranță unul dintre cele mai în vogă materiale ale sezonului. Mizând pe catifea, Colecția de Toamnă a adus în prim plan următoarele articole:

Castellano, catifea uni

Castellano, primul decor din catifea din gama Mendola Fabrics se bucură de o notorietate aparte. Din acest motiv, noua colecție completeaza paleta cromatică, aducând 3 noi nuanțe: rose, terracotta și gri închis.

Samba, catifea cu print floral

Samba, catifea cu print floral în nuațe delicate. Așezate pe un fundal gri, florile în nuanțe pastelate de roz și mov, completează designul oricărei încăperi, aducând cu sine delicatețe și prospețime.

Velar, catifea cu fir chenille

VELAR: catifea prețioasă din fir chenille, disponibilă în 4 nuanțe sidefate:

Inspirație vegetală într-un cadru boem

Frunze voluminoase în culori complementare, pattern prețios - Decor Nomad.

Definit printr-un design impunător din sfera vintage, Decorul NOMAD aduce un plus de rafinament întregului sortiment.

Imprimeuri florale delicate

Colecția Toamnă/Iarnă 2019 aduce în prim plan totodată și printuri florale, printuri delicate, în nuanțe de contrast sau pastelate.
Patternurile florale cuceresc sortimentul prin articole vedete, precum: Rochelle sau Chloe.

Magnolii în nuanțe de contrast sau pastelate, decorul Rochelle transmite delicatețe și eleganță. Patternul floral se întinde vertical pe toată suprafața țesăturii, dând un aspect continuu și echilibrat amenajării.

ATLAS, Draperie 100% Blackout

Unul dintre articolele vedetă ale colecției de Toamnă, este cu siguranță decorul Atlas. Disponibil în 4 nuanțe pastelate, Decorul Atlas asigură un grad de opacitate de 100%.

LISANDRA, perdea moderna versatila

Una dintre perdelele noastre favorite din noua colecție este cu siguranță perdeaua Lisandra. Cu un design modern versatil, perdeaua reușește ofere fiecărei amenajări elementul stilistic subtil, dar de impact.

Kenya, note glaciare de turcoaz, gri și argintiu

Cu un aspect vintage și note glaciare de turcoaz, gri și argintiu, perdeaua KENYA din noua Colecție Toamnă/Iarnă 2019, creează prin țesătura sa strălucitoare, un ambient liniștitor și boem.

Articole cu inspirație etnică

Supriza adusă de noua colecție constă în articole inspirate din cultura populară cu motive etnice.

Doina, frumusețe etnică

Decorul Doina aduce în prim plan motive etnice populare. Cu o țesătură care imită foarte bine fibrele naturale, Doina este un decor disponibil în două nuanțe:
Perdeaua complementară decorului Doina, este - fără îndoială - Indira. Cu model mărunt care ne trimite cu gândul la un design rustic, perdeaua Indira poate completa cu succes acest tip de amenajare.