FAQ

INFO: CENTER

INFO: CENTER

 

DE UNDE CUMPAR?

Mendola fabrics este brandul propriu detinut de catre Deco Center, parte a Mendola Group, poti achizitiona perdelele si draperiile Mendola fabrics de la retailerii si specialistii in perdele si draperii selectati. Pentru aceasta te rugam sa accesezi sectiunea De unde cumpar? a site-ului si a primi informatii si lista completa a partenerilor nostrii din Romania si Europa.

Unde pot sa vizionez perdelele si draperiile Mendola fabrics?

Mendola fabrics sunt expuse in displayurile si vitrinele  magazinelor partenere si in showroomuri atat in tara cat si in strinatate. In magazinele apartinand grupului de firme Mendola Nobila Casa si in magazine de tip lant DIY, magazine specializate de perdele si draperii, magazine de mobilier si decoratiuni, distribuitori. Acestea sunt disponibile intr-o gama diversa de cataloage, hangere si baloti si role de material. Showroom- ul Deco Center din Vlaha, Cluj este disponibil doar pentru revanzatori, aici avand loc intalniri de afaceri, prezentari de produse si targuri si evenimente anuale Mendola fabrics specifice industriei. Pentru detalii te rugam sa accesezi cele doua sectiuni De unde cumpar? daca esti persoana fizica si vrei sa iti atichizionezi modelul preferat de perdele sau draperii si sectiunea Esti reseller? sau sectiunea Contact pentru intrebari diverese legate de produsele Mendola fabrics.

Cum pot sa fiu informat despre noutati si tendinte in domeniu?

Pentru un plus de informatii si a nu pierde ultimele noutati si tendinte iti recomandam sa te abonezi la newsletter-ul nostru. Vei primi informatii cu cele mai noi materiale, designuri, colectii, recomandari, tutoriale despre lumea perdelelor si draperiilor. Acceseaza sectiunea Aboneaza-ma la newsletter  sau cere direct informatii in formularul de contact din sectiunea Contact a site-ului. In plus Blogul site-ului te va purta intr-o zona de inspiratie si tendinte creionate de artisit, designeri intreriori cat si de specialistii nostri, Viziteaza sectiunea Mendola Blog vei ramane surprins placut iti garantam.

De asemenea poti alege din multitudinea de canale social media unde suntem prezenti : Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest, Google+, Linkedin si altele in curand. Vei gasi idei, sfaturi, imagini, continut video, cataloage.

O alta sursa importanta de insiratie este oferita de cataloagele noastre online, unde vei intelege mai bine colectiile si linia de design specifica trendurilor noastre.

Ce preturi au produsele Mendola fabrics?

Acest site este un site de prezentare, nu este un magazin online. Produsele se gasesc in magazinele Nobila Casa si magazinele partenere ( vezi pagina Parteneri). Pentru detalii despre preturi si disponibilitatea produselor acceseaza pagina De unde cumpar? In functie de produsul de care esti interesat vei fi directionat catre unul dintre parteneri, vom lua legatura cu tine prin email sau telefonic. Preturile pot diferi de la un cmagazin la altull, Conform legilor in vigoare fiecare magazin isi seteaza preturile de raft conform politicilor proprii.

Care este promisiunea de raport calitate pret a Mendola fabrics?
Va garantam o balanta corecta pret/calitate pe acest tip de produse in piata. Va promitem ca produsele sunt cu designuri create si alese in asa maniera incat sa fim printre cei mai competitivi pe piata.

ESTI RESELLER si vrei sa stabilesti o intalnire?

Cat trebuie sa astept pentru a ma intalni cu un reprezentant Mendola fabrics?
Vom aranja o intalnire in functie de interesul manifestat pentru revanzarea perdelelor si draperiilor Mendola fabrics, in functie de locatie, la un moment care este convenabil pentru tine. Poti sa ne vizitezi sau te va vizita reprezentantul nostru dupa completarea unui formular specific.

Cum stabilesc o intalnire cu un reprezentant Mendola fabrics? 
Completeaza datele tale in formularul online, vom lua legatura cu tine si vom stabili cea mai buna formula de colaborare de comun acord. Vezi sectiunea Contact  sau butonul Esti reseller a site-ului.

CARE SUNT INSTRUCTIUNILE DE FOLOSIRE/CURATARE A PERDELELOR SI DRAPERIILOR?

Care este cea mai buna metoda de curatare a perdelelor si draperiilor?
In functie de tipul de produs cumparat te rugam sa ceri informatiile de la magazinul partener din care achizitionezi produsele. Ei te vor instrui cum sa procedezi pentru spalare, curatare, elimini petele sau alte detalii de acest fel de care ai nevoie

Ce ar mai trebui sa stiu despre curatarea perdelelor si draperiilor?
Toate perdelele si draperiile pot fi curatate la curatatorie uscata cat si prin spalare normala. Datorita naturii unor materiale, este posibil sa apara o intr-o mica masura o scurtare, pana la 5% din dimensiuni. Pentru aceasta, va recomandam sa le curatati regulat cu peria de curatat tapiterii a aspiratorului. Nu intindeti de marginile perdellor si draperiilor pentru a nu provoca deformari ale tesaturii materialului. 

MENDOLA FABRICS - recomandari/cerinte speciale

Este nevoie ca perdelele si draperiile sa fie reziliente la foc?

In Romania pentru uz domestic nu este necesar ca produsele sa fie reziliente la foc, insa in cazul locatiilor tip HoReCa va rugam sa cereti informatii de la institutiile abilitate privind cerintele de dotare cu perdele si draperii ce se aprind greu ( asa numitele fire retardant curtains in limba engleza).  Nu exista reglementari in Romania in acest moment in cazul perdelelor, draperiilor in uzul domestic general. 

Aveti produse ce opresc apa sau pentru dus?
Nu,in aces moment in gama noastra nu se gasesc produse cu pelicula de teflon sau waterproof. Nu avem in gama perdele pentru dus.

Ce lungime ar trebui sa aiba perdelele si draperiile?
Conditiile atmosferice cum ar fi temperatura ambianta si umiditatea pot varia si afecta materialele cand sunt agatate pe galerii sau sine. Astfel ca va recomandam pentru a evita problemele legate de lungimea lor sa lasati o marja de eroare in plus care poate fi reglata la tivire, sau sa apelati la specialistii din magazinele partenere care ofera si servicii de masurare pentru o calibrare corecta a lungimii perdellor si draperiilor alese.

Aveti draperii tip blackout? 
Avem o gama de materiale blackout disponibile la partenerii nostrii, acestea reduc la un nivel foarte confortabil lumina care intra in incapere.

Ce tip de perdele am nevoie pentru un geam atipic?
In magazinele partenerilor nostri gasesti personal calificat care te poate consilia ce solutie este cea mai potrivita in functie de dimensiunile si particularitatile spatiului tau. .

Am un geam curbat in partea din fata a casei. Ce tip de produs imi recomandati? 
Perdelele si draperiile arata perfect pe acest tip de geam, alege sine care pot fi modelate conform formei peretelui. Pentru detalii suplimentare discuta cu magazinul partener de unde vrei sa achizitionezi modelul preferat de perdele sau draperii Mendola fabrics. 

Am o camera/dormitor luminata foarte puternic de soare dimineata si o parte din zi, uneori e deranjant ce imi sugerati sa folosesc?
Pentru acest inconvenient iti sugeram sa folosedti draperii backout (care blocheaza partial sau apoape total lumina solara). Pentru un rezultat promitator recomandam tesaturi dese, inchise la culoare in functie de gustul si preferintele tale .