beyond limits
EXPLORE THE ENEXPECTED

Experience

 Noile colecții Mendola Fabrics te poartă în călătorii neașteptate. Traieste experienta Mendola fabrics!

325-MECCA-C1_14-MIRANDA-T02_1

Mendola Fabrics vine, astfel, în întâmpinarea iubitorilor de frumos cu o mulțime de surprize în domeniul design-ului interior: stilul minimalist-modern, spațiile deschise, tendințele eco și o paletă cromatică bogată în nuanțe și print-uri din diferite culturi, cu rădăcini etnice reinventate.

Designerii Mendola Fabrics încurajază pasionații de decor să pornească într-o călătorie în explorarea atât a tradițiilor, cât și a inovaţiei moderne. Să descopere împreună importanța asocierii unor opinii şi păreri total diferite, că caute inspiraţia în trecut pentru a fi capabili să realizeze design-ul viitorului.

Tendinţele vin şi pleacă, dar ceea ce nu se demodează este stilul. Iar noile colecții Mendola Fabrics demonstrează că bunul gust are întotdeauna locul lui asigurat pe podiumul schimbărilor:

#AXIOMA are design-uri extraordinare, culori puternice ce crează o atmosferă opulentă, în timp ce #QUADRA ne amintește că eleganţa clasică rămâne inegalabilă întotdeauna. #GLITE vine cu texturi strălucitoare, glamour extravagant, look preţios și accente sclipitoare, dar #JADE ne aduce materiale de o fineţe rară, în tonuri temperate, o eleganţă discretă.

#MONOGRAMA așterne paternuri expresive inspirate din diferite culturi, cu rădăcini etnice reinventate, în timp ce #SCANDI reinventează look-ul contemporan scandinav de alb natural sau culori uni. Pentru că simplu înseamnă mai mult: surprinde esenţa unui interior.

Colecția #RIVIERA are o atingere delicată, ușoară, pentru interioare pline de intimitate, #ARCHILINE regăsește atmosfera plină de grafică, geometrie, linii drepte, culori vibrante, electrice și #SARONGA are modele pline de culori și printuri vegetale, atmosferă aventuroasă, stil colonial, surprinde natura invadând spaţiul interior.

Până și cei mici au un motiv să  iubească noile colecții. Spre deliciul copiilor, #DISNEY aduce în camerele lor îndrăgitele caractere animate.

Vzioneaza colectia Saronga, pentru mai multa experienta cu Mendola Fabrics.


Pentru a va introduce in atmosfera si a va dezvalui creearea ambienturilor si decorarea, alegerea obiectelor si creearea mood-ului potrivit fiecarei colectii mai jos regasiti imagini de la ultimul photoshooting profesional pentru lansarea noilor colectii toamna/ iarna 2016/2017