Deco Days 2019

In 2019 te invităm să descoperim mai mult din ce ne unește. Să dăm viață împreună momentelor care ne apropie. Vino alături de noi la Deco Days 2019, în perioada 19-20 septembrie, la Cluj-Napoca!

Conceptul acestei ediții are ca punct central oamenii care dau viață brandului Mendola Fabrics, iar tu ești unul dintre ei. Astfel,  ne dorim ca experiența Deco Days 2019 să fie una interactivă, care să-ți exercite creativitatea și să te inspire prin exemple practice.

Ți-am pregătit 2 zile de eveniment (joi și vineri), încununate de o supriză pentru ziua de sâmbătă.


Ziua 1, 19.09.2019, Platinia Conference Hall

Pentru prima zi a evenimentului, am ales cel mai modern centru de conferințe din Cluj-Napoca, Platinia Conference Hall. Într-o conferință practică, îți prezentăm noutățile de business de la Deco Center și aplicabilitatea lor în afacerea ta. Continuăm cu o sesiune informativă despre brand-ul Mendola Fabrics și îți propunem câteva idei eficiente de comunicare în abordarea clienților finali.

 Încheiem conferința cu o sesiune interactivă de creație alături de designeri. Iar în ultima parte a zilei te invităm la o cină de gală, pentru ca împreună să socializăm și să creăm momente de valoare.


Ziua 2, 20.09.2019, Mendola Fabrics Showroom, Vlaha

Cum te-am obișnuit, în cea de a doua zi de eveniment, te invităm în Showroom-ul Mendola Fabrics, sediul Deco Center Vlaha, pentru întâlniri și discuții de business. Anul acesta îți oferim suport pentru organizarea vitrinelor, așa că te vei putea consulta cu specialiști în design interior și styling chiar în showroom-ul nostru.


Afterparty, 21.09.2019, BT Arena

Deco Days 2019 se încheie oficial cu un Afterparty la evenimentul DISCOTECA '80 - Thomas Anders & Modern Talking, Milli Vanilli, Sabrina. Așa că, dacă vrei să sărbătorești alături de noi reușita acestei ediții, te invităm să-ți prelungești șederea în Cluj cu încă o zi. Noi îți facem cadou intrarea la eveniment!

Deco Days 2019 este gândită special pentru tine. Pentru tine, pentru noi și pentru toți ceilalți  oameni care ne împărtășesc pasiunea pentru textile. Anul acesta tu vei fi unul dintre creatorii Deco Days.

Hai să dăm viață împreună momentelor care ne apropie! Confirmă participarea la Deco Days 2019!

Cu entuziasm,

Echipa Mendola Fabrics by Deco Center