Deco Days 2018, la doi pași distanță

Cea de-a III-a ediție a evenimentului Deco Days se află la doi pași distanță.

Deco Days 2018 oferă o dimensiune nouă interacțiunii publicului cu brandul și compania Deco Center, proiectând mai multe spații specifice, personalizate pentru un șir de activități interactive, prin intermediul designului, materialelor (perdele, draperii), artei, procesului creativ, discuțiilor și interacțiunii. Fiecare happening (activitate) din șirul de activități se bazează pe o interacțiune autentică, directă și relevantă.

Perioada de desfășurare: 26 – 27 septembrie 2018

Tematica fiecărui happening și locația vor avea un element conceptual comun ”Space for Change”.

Fiecare spațiu va fi definit de câte o paletă coloristică și de câte un trend propus de către brandul Mendola Fabrics (Contemporan, Vegetal, Cultural, Coloristic) într-o manieră originală.

Impactul urmărit se dorește a fi la nivel de interacțiune și de awareness. Conceptul atrage atenția asupra brandului din mai multe perspective: artistice, coloristice, trend setter, stilistice, arhitecturale. Fiecare perspectivă va prinde contur prin intermediul fiecărui happening

În linii mari, acestea sunt câteva dintre elementele conceptuale de bază ale evenimentului Deco Days 2018.

V-am făcut curioși?

Stați pe aproape!

DD Teasers Formats

 

Background Deco Days

Deco Days reprezintă evenimentul de lansare a Colectiei de Toamnă – Iarnă, prin intermediul căruia, partenerii și colaboratorii au posibilitatea de a interacționa în mod direct cu brandul și noile produse. Dorința principală care a declanșat realizarea primului event Deco Days, a fost aceea de a lansa Colecția Toamnă-Iarnă într-o manieră autentică și inedită, oferind invitaților o experință senzorială complexă. Prima ediție a evenimentului a avut loc în septembrie 2016, acest eveniment devenind o tradiție pentru companie, angajați, parteneri, clienți și colaboratori.