De unde cumpar?

Pentru achizitionarea materialelor potrivite cerintelor Dumneavoastra, va recomandam sa traiti experienta alegerii perdelelor si draperiilor preferate intr-una din locatiile partenerului nostru

Nobila Casa

Alba Mall, str. T. Vladimirescu nr. 50A

Gold Plaza, Strada Victoriei nr. 73

Winmarkt, Strada Gării nr. 17

Unirea Shopping Center, etaj 1, B-dul Gării nr. 3A

Coresi Shopping Resort, str. Zaharia Stancu nr. 1

Băneasa Shopping City, Galeria Feeria

Unirea Shopping Center, etaj 3

Mega Mall, demisol

str. Iuliu Maniu nr. 6

Polus Center

Shopping City, DN1, KM 306, Șelimbăr

Mureş Mall, Piața Victoriei nr.14

Iulius Mall, str. A. Demetriade nr. 1

Just curious about more?

www.nobilacasa.ro

Alege de mai jos tipul de magazin preferat

MAGAZIN TIP DIY

MAGAZINE SPECIALIZATE IN PERDELE SI DRAPERII

MAGAZINE DE MOBILIER SI DECORATIUNI

HYPERMARKET

Suntem prezenți pe această piață cu brandurile Mendola fabrics, Mendola Art, Mendola home textiles, Mendola bedding si textile licentiate brand Disney începând cu anul 2002. Momentan fiind furnizorii principali în toate lanturile mari de bricolaj din România.
Activitatea noastră se extinde și în afara granițelor țării, din 2009 dezvoltând colaborări cu lanțurile de magazine DIY din Ungaria, Bulgaria, Germania si in curand si in alte tari din Europa.
2002 este începutul unui dezvoltări de succes în ceea ce privește redistribuirea brandurilor Mendola prin Deco Center, către partenerii noștrii comerciali. Colaborarea s-a extins la peste 290 parteneri interni si peste 80 parteneri externi din 23 tari din Europa si din lume.
Încrederea dobândită în colaborarea cu magazinele partenere de perdele și draperii, decorațiuni interioare, mobilă, covoare etc., se bazează pe capacitatea de a oferi continuitate la produsele noastre, pe lângă un raport calitate – preț foarte convenabil. Colaborarea extinzandu-se inclusiv la magazine online de home&deco
2002 este începutul unui dezvoltări de succes în ceea ce privește redistribuirea brandurilor Mendola prin Deco Center, către partenerii noștrii comerciali. Colaborarea s-a extins la peste 290 parteneri interni si peste 80 parteneri externi din 23 tari din Europa si din lume.
Încrederea dobândită în colaborarea cu magazinele partenere de perdele și draperii, decorațiuni interioare, mobilă, covoare etc., se bazează pe capacitatea de a oferi continuitate la produsele noastre, pe lângă un raport calitate – preț foarte convenabil. Colaborarea extinzandu-se inclusiv la magazine online de home&deco.
Prezenti cu Mendola Home Textiles cu produse textile ready made completează oferta Hypermarketurilor, existând o cerere explicită din partea consumatorilor pentru tot ceea ce înseamnă home textiles, bedding sau wellness.
Prin prezența noastră în magazinele hypermarket, am descoperit un nou segment din piață, unde putem răspunde pe deplin exigențelor clienților, produsele noastre fiind foarte căutate și preferate.

De unde cumpar?

Apasă aici pentru a afla mai multe detalii.

where

where2

Prezenta in Romania

where3

Prezenta in Europa