Concurs „Be My Valentine”

Luna Februarie este despre iubire, asa ca ne-am gândit să o sărbătorim cu un concurs. Dedicat zilei de 14 februarie, concursul online Be My Valentine by Mendola Fabrics oferă drept premii 3 seturi de perne, fiecare set fiind format la randul sau din cate 2 bucati de perne decorative. 

Concursul se realizeaza prin intermediul paginii oficiale de Facebook, Mendola Fabrics. 

Inscrierea la concurs presupune adaugarea unui comentariu la postarea oficiala a concursului, precum si prin aprecierea paginii de Facebook. 

Pernele decorative sunt croite special pentru concurs, tesaturile si nuantele fiind atent alese, pentru a aduce în casele voastre un strop de pasiune și tandrețe. S-a optat pentru 3 tesaturi diferite de draperie, 3 tesaturi fine in nuante de rosu si pastel, care vor păstra farmecul sărbătorii îndrăgostiților pe tot parcursul anului.

Ce urmarim prin intermediul acestui eveniment online

Dorim sa accentuam importanta pe care il are raportul estetic dintre pernele decorative si draperiile in orice tip de locuinta. Impactul vizual puternic pe care il au cele doua elemente decorative, ne-a determinat sa creionam cateva dintre cele mai importante sfaturi de amenajare interioara vis-a-vis de acestea. 

 

Puteti citi mai multe despre rolul pe care il are raportul armonios dintre draperii si pernele de decor, in articolul "Asortarea draperiilor cu pernele de decor

Regulament complet, aici

UPDATE:

Câștigătorii Concursului: 

Alesia Cryssa - Cheer Roz (50x50) 

Andreea Barbu - Aztec Bordo (50x50)

Ramona Liana - Harvey Bordo (50x50)

 

Fiecare persoană câștigătoare va primi câte un set de 2 perne, din modelul menționat în comentariul postat la postarea oficială a Concursului (https://goo.gl/tZm12d). 

 

Multumim tuturor pentru participare!