10 mii de motive de mulțumire sărbătorite printr-un CONCURS

10 este un număr special, un număr care simbolizează perfecțiunea. Iar noi, cu ajutorul vostru, am mai adaugat încă 3 zerouri lângă după acest număr perfect, reunind astfel pe pagina de facebook Mendola Fabrics, 10 000 de pasionați de frumusețe, calitate și textile.

Este o bornă importantă pentru noi și un moment pe care dorim să-l sărbătorim alături voi. Așa că, alături de mulțumiri și recunoștință, am pregătit și un concurs la care vă invităm să vă înscrieți pe pagina noastră de facebook.

Ce puteți câștiga?

Ca premii, am pregătit 3 draperii minunate, cu modele diverse, gata să accesorizeze cu stil ferestrele oricărei case. Patternul înflorat al decorului Trellise este alegerea perfectă pentru cei care vor să păstreze bucuria ultimelor zile de vară pe parcursul întregului an. Decorul Casper integrează trendul modelelor geometrice și aduce un plus de spectaculozitate spațiului. Monocromia decorului Supreme transformă cu eleganță orice încăpere, fiind o țesătură clasică, mereu în tendințe.

Cum vă puteți înscrie?

Pentru a putea câștiga una dintre cele 3 draperii accesați pagina de facebook Mendola Fabrics și, în cazul în care nu ați făcut-o deja, să dați Like paginii noastre. La postarea dedicată concursului +10K menționați într-un comentariu care model și culoare de draperie este cea mai potrivită pentru casa ta. Toate modelele pot fi consultate pe site-ul nostru mendolafabrics.ro

Regulament complet al concursului se găsește aici

Mult succes tuturor!

Update - Câștigători

Minunatele noastre draperii și-au ales câștigătorii. 
 Bade Liliana – Supreme Albastru
 Liliana Mariana Vieru – Casper Crem
 Mititelu Cristina – Trellise

Mulțumim tuturor celor peste 800 de participanți înscriși. Urmăriți-ne în continuare pagina de facebook, pregătim multe alte surprize și evenimente. Pe curând!