Cele Mai Iubite Articole Din 2019

Pentru Mendola Fabrics, anul 2019 a fost un an plin de creativitate, diversitate și originalitate. Am selectat cele mai frumoase articole cu țesături în nuanțe și imprimeuri inedite, raportându-ne și la trendurile internaționale, și le-am lansat în două colecții: Colecția Primăvară/Vară 2019 și Colecția Toamnă/Iarnă 2019.
Prima parte a anului a fost marcată de simplitate și rafinament, de atenția oferită micilor detalii, cele care de cele mai multe ori, fac diferența și de calitatea țesăturilor. Colecția Primăvară/Vară 2019 s-a bazat pe minimalism, funcționalitate și pe o paletă cromatică variată.
Cea de-a doua parte a anului s-a bazat pe echilibrul estetic și stilistic. Astfel, Colecția Toamnă/Iarnă 2019 a dorit să transmită sentimentul de libertate: libertatea stilistică, libertatea de a asocia texturi și modele îndrăznețe, libertatea de a percepe perdelele și draperiile dintr-un unghi diferit. Aceasta s-a lansat prin campania Free Spirit of Fabrics, într-un cadru atipic și sub umbrela conceptuală a ideii de originalitate și inedit.
Retrospectiva anului 2019 aduce în prim-plan cele mai îndrăgite perdele și draperii de anul acesta:
Castellano este primul decor din catifea din gama Mendola Fabrics și de-a lungul timpului s-a bucurat de o notorietate aparte. În nuanțe puternice sau temperate, simplă sau din fir chenille, uni sau cu model, catifeaua este cu siguranță unul dintre cele mai în vogă materiale ale acestui an. Paleta cromatică a acestui decor este foarte bogată, materialul regăsindu-se în 11 nuanțe deosebite.
Din aceeași categorie a țesăturilor catifelate se remarcă și decorul Samba. Imprimate pe un fundal gri din catifea, florile în nuanțe pastelate de roz și mov, aduc cu sine delicatețe și prospețime, oferind un puternic efect vizual.
Perdeaua Chloe este, de asemenea, definită prin delicatețe și romantism. Imprimeul floral în nuanțe diafane de roz, alb și crem, țesut pe un material alb, ușor transparent, oferă luminozitate și prospețime oricărei încăperi.
Nici articolele în culori puternice și patternuri supradimensionate nu au trecut neobservate. Definit printr-un design impunător din sfera vintage, cu frunze voluminoase în culori complementare, Decorul Nomad aduce un plus de rafinament oricărei încăperi.
Una dintre perdelele noastre favorite din produsele lansate în 2019 este cu siguranță perdeaua Lisandra. Cu un design modern versatil, inspirat din texturile vegetale, perdeaua reprezintă un element stilistic subtil, dar de impact.
Topul favoritelor de anul acesta nu se încheie fără a menționa Decorul Atlas. Realizat dintr-o țesătură densă și opacă, ce are capacitatea de a optura 100% trecerea luminii, este ideal pentru a decora un spațiu intim și relaxant. Dincolo de beneficiile funcționale, Decorul Atlas are și un puternic efect estetic, fiind disponibil în 4 nuanțe pastelate.
Abia așteptăm să îți prezentăm în prima parte a anului 2020 ce articole pregătim pentru Colecția Primăvară/Vară 2020!