Brandurile noastre

De ce Mendola Fabrics?

Dacă te-ai decis să îți redecorezi casa sau apartamentul, ferestrele tale au acum șansa să primească un nou look în întregime de la Mendola Fabrics. Mendola Fabrics corespunde oricărei necesități în materie de decorare cu perdele si draperii. Colecțiile noastre cuprind peste 600 de modele, metrajele noastre putând fi adaptate diferitelor ferestre sau locații ce trebuie decorate, pe măsurile necesare, în stilul în care îți dorești.

Colecțiile nostre sunt concepute ca un caleidoscop de tipare și culori, cu intenția de a fi combinate și potrivite cu modele din întreaga gamă.

Oferim o varietate mare de produse, peste 600 de modele din care să alegi, să mixezi și să decorezi. În funcție de dimensiunile, sistemul de prindere și de modalitatea de încrețire / agățare aleasă, mai tradițională, cu rejansă sau, pentru un feeling contemporan, recomandăm inele sau bride. Dacă te grăbești o parte din materiale se găsesc și sub forma de ready made la o parte din partenerii noștri.

Mendola Fabrics – Marketing și Distribuție

Noile colecții Mendola Fabrics sunt lansate de două ori pe an printr-o rețea de parteneri, distribuitori, lanțuri DIY, magazine specializate, studio-uri de design sau alte business-uri legate de materiale textile în peste 23 țări.

Mendola Fabrics este prezent în piața dn România și prin lanțul de retail deținut de grupul Nobila Casa cu 13 locații în orașele București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Sibiu, Baia Mare, Tîrgu Mureș, Alba Iulia, cât și printr-un magazin propriu deținut de către compania Deco Center, parte din grup ce deține și distribuie brandul Mendola Fabrics ca și core business, etalon în comerțul de perdele si draperii în centrul orașului Cluj-Napoca. Aceste showroom-uri dau posibilitatea partenerilor, designerilor, decoratorilor și clienților lor să vizioneze gama completă de perdele si draperii Mendola Fabrics.

Cataloagele noastre de mostre, ce prezintă gamele și colecțiile, sunt utilizate de retaileri și designeri de interior din multe țări europene și din România. Toate modelele sunt atent alese și concepute pentru a asigura un înalt nivel de calitate, pentru a menține un excelent nivel al stocurilor și pentru distribuția rapidă și eficientă de mostre în piețele în care este prezent brandul Mendola Fabrics.

Compania Deco Center investește anual în campanii de imagine și campanii promoționale pentru fiecare brand din familia Mendola, cu focus special pe Mendola Fabrics atât în România cât și în Europa, în magazine care comercializează produse de interior, DIY, home&deco pentru a oferi suport clienților și a menține notorietatea brandului.

Mendola Fabrics – Customer Service

Mendola Fabrics prin compania Deco Center este dedicată în a oferi un înalt nivel al serviciilor pentru clienți. Sistemul de gestiune integrat oferă informații partenerilor în timp real privind nivelul de stoc pentru fiecare model. Un centru logistic ultramodern ce asigură livrarea comenzilor lansate până la orele 14.00 în aceeași zi prin sistem de curierat sau în maxim 7 zile prin platforma logistică proprie.Procesarea rapida a comenzilor impreuna cu sistemul de transport performant propriu si prrin terti ofera o distributie de cea mai inalta eficienta din industrie.

Mendola Fabrics

Este brandul ce ofera o semnatura distinctiva cu un stil definit de materiale vii, contemporane, decorative pline de imaginatie. Perdele si draperii aparte intr-o  gama completa alcatuita din 9 colectii principale si 4 colectii complementare din care poti alege, cuprinzand peste 600 de produse

Mendola Home Textiles

Este brandul ce ofera o produse ready made, perdele si draperii pentru persoane ce apreciaza timpul, au nevoie de solutii rapide, eficiente insa cu un design si o calitate superioare.

Se adreseaza persoanelor cu un ritm alert de viata, cu stil de viata modern, in viteza,  un om aflat în permanentă miscare. Cu toate acestea, acest client nu doreşte să facă rabat de la calitate şi aspect, fapt pentru care are nevoie de soluții rapide şi eficiente în fiecare domeniu al vieţii sale, dar mai ales atunci când vine vorba de spaţiul în care isi desfasoara o mare parte din ea.

Mendola Art

Produsele disponibile sub umbrela acestui brand sunt tablouri pe panza pictate manual, decoratiuni de perete realizate din lemn sau metal, rame foto de diferite dimensiuni si materiale, simple si multiple.

Tablourile pictate manual sunt vandute neinramate, avem o gama de peste 200 modele disponibile la diversi parteneri in stoc.

Mendola Bedding

Produsele asociate acestui brand sunt lenjerii de pat 100% bumbac, cearceafuri elastice, perne si pilote cu diverse umpluturi (nanofibra, bumbac, pene, mixte)

Mendola Wellness

Baia nu este doar pentru a te spala, este spatiul in care te reimprospatezi si te pregatesti pentru a face fata unei zile. Converteste-ti baia intr-un spatiu calm in care sa iti rasfeti simturile cu gama de prosoape 100% din bunbac si accesoriile de baie ( seturi de baie din ceramica ) marca  Mendola wellness

Cu o gama ce cuprinde prosoape din bumbac 100% de dimensiune mare, medii si prosoape pentru maini, vei gasi produsul care sa iti satisfaca cerintele de calitate.

Disney

Personajele Disney ne-au fermecat şi continuă să ne surprindă. Colecţia deosebită Disney creata pentru micuţii noştrii este inspirată din mult îndrăgitele animaţii Disney Princess, Cars, Frozen, Pooh, Minnie Mickey si Star Wars.

Alăturaţi-vă magiei cu gama noastră oficială de produse Disney, care include perdele si draperii, lenjerie de pat şi păturici, in nuanţe luminoase, frumoase pe care micuţii le vor iubi.