Concurs Deco Days 2018

Am pornit numărătoarea inversă! Câteva zile ne mai despart de minunata lume Deco Days, în care textilele prind viață, iar arta și designul completează călătoria.
Lucrăm pentru a face ediția de anul acesta una de neuitat și dorim ca de experiența Deco Days 2018 să se bucure cât mai mulți oameni. Eveniment dedicat exclusiv partenerilor și distribuitorilor de perdele și draperii Mendola Fabrics, anul acesta ne-am decis să facem o schimbare!

Punem la bătaie 10 invitații în cadrul evenimentului Deco Days 2018, care garantează accesul la secțiunile Space for Design, Space for Art și Space for Imagination, în data de 26 septembrie, la Cluj-Napoca. Te poți înscrie și tu pe pagina noastră de Facebook Mendola Fabrics.

Space for Design: Dezbatere trenduri, alături de artiști & designeri

Dezbaterea este o artă, iar noi te provocăm să dezbatem despre artă. Arta designului interior, raportată la cele mai noi trenduri în materie de perdele și draperii, mai exact. Atmosfera este garantată, căci ne întâlnim în magazinul de prezentare Deco Center, unde cele mai noi țesături din Colecțiile Toamnă – Iarnă Mendola Fabrics așteaptă să fie transformate în personajele principale ale întâlnirii.

Desigur, materialele de perdele și draperii și-au găsit și o companie pe măsură! În Magazinul Deco Center se alătură discuțiilor atât designeri, stiliști, artiști și bloggeri.

Locație: Magazin Deco Center, Strada Iuliu Maniu, nr 2

Orele: 15.30 - 16.00 sau 16.00 - 16.30

Space for Art: Instalație de artă realizată de Atelier Mass

Textilele Mendola Fabrics sunt declarația brandului de a aduce frumusețe în casele oamenilor, cel mai adesea prin intermediul perdelelor și al draperiilor. Anul acesta însă, spargem bariere și ne propunem ca țesăturile noastre să fie descoperite de către publicul larg în toate valențele lor.

Versatilitatea, sufletul și personalitatea materialelor Mendola Fabrics devin focusul principal al unei instalații de artă plasată într-un spațiu cheie al orașului. Te invităm să te plimbi pe străzile Clujului și să descoperi poveștile țesute de perdelele și draperiile Mendola Fabrics.

Locație: Zona Centrală Cluj-Napoca

Orele: 16.30 - 17.30

Space for Imagination: Live Photoshooting Experience

Odată cu lăsarea serii aprindem reflectoarele și te invităm să pășești în lumina lor. Am pregătit stilist, fotografi și manechine pentru a obține aranjamente cu perdele și draperii într-un spațiu care stârnește imaginația.Vegetal, Contemporan, Cultural și Coloristic, reprezintă lumile Deco Days 2018, personalizând trendurile sezonului propuse de către Mendola Fabrics în materie de textile pentru casă.

Ai ocazia să le descoperi și să interacționezi cu ele în cadrul unei ședințe foto live, o experiență vizuală de excepție, iar la final să ne spui care este lumea ta preferată. Nu uita, fotografii noștri sunt pregătiți să surprindă totul!

Locație: Casino Centru de Cultură Urbană

Orele: 18.00 - 20.00

Ne dorim să faci și tu parte din universul Deco Days 2018! Așadar, dacă ești în Cluj-Napoca în data de 26 septembrie, te invităm să te înscrii și tu la concursul nostru. Mult succes!

Consultă regulamentul concursului aici.

Coș de cumpărături