Biografie

Începuturile

Fondat în 1994, Deco Center este un business de familie din Cluj Napoca, azi operând mai multe companii diferite. Cu focus pe home&deco, fiecare brand din familia Mendola reprezintăp un stil specific și o paletă de culori distinctă. Creativitatea în alegerea materialelor și designurilor și cel mai înalt nivel de calitate pentru produse și servicii formează etosul central al Mendola Group.        

Dezvoltarea Deco Center

De la un mic magazin, la o cifră de afacere de 4 milioane de euro

Distribuitorul numărul 1 pe piața de textile pentru casă, Deco Center colaborează cu peste 290 clienți interni și peste 80 clienți externi din 23 țări din Europa precum Bulgaria, Ungaria, Germania, Belgia, Spania, Grecia, Cipru sau Țările Baltice. Brandul Nobila Casa, aparținând aceluiași grup Mendola Group, este cunoscut ca un brand local care reflectă o imensă pasiune pentru decorațiuni, textile, porțelan și obiecte decorative pentru casa. În timp, acesta a avut parte de o creștere spectaculoasă, procesele interne au devenit tot mai dinamice și complexe, iar fondatorii brandului, familia Szekely, au ales să investească atât în procesul de producție, cât și în calitatea resursei umane.

Reușitele primilor ani, colaborările profesionale dezvoltate cu cele mai semnificative companii de specialitate din lume și notorietatea pe piața din Cluj sunt baza pe care au construit Deco Center, parte din Mendola Group – compania de anvergură internațională, cu peste 100 de angajați și capital 100% autohton, deținut de familia Székely din Cluj-Napoca.

Momente de referință

Parteneriatele cu rețelele internaționale de bricolaj au scos în evidență faptul că în industrie, pe acest segment, există o plajă restrânsă privind colecții moderne de perdele și draperii cu design-uri în trend, piața fiind dominată de jaluzele verticale. Pornind de la această idee, Deco Center și-a propus ca în 10 ani, să dezvolte un brand care să acopere această necesitate, o companie performantă care să fie lider de piață.   Deco Center se poziționează pe primul loc în topul distribuitorilor de textile pentru perdele și draperii la nivel național și în același timp, se bucură de o prezență în peste 23 de țări. În România, Deco Center colaborează cu peste 290 clienți, magazinele fiind specializate în perdele, draperii, tapet, mobilier, decorațiuni interioare sau designeri.

Brandurile noastre

De ce Mendola Fabrics?

Dacă te-ai decis să îți redecorezi casa sau apartamentul, ferestrele tale au acum șansa să primească un nou look în întregime de la Mendola Fabrics. Mendola Fabrics corespunde oricărei necesități în materie de decorare cu perdele si draperii. Colecțiile noastre cuprind peste 600 de modele, metrajele noastre putând fi adaptate diferitelor ferestre sau locații ce trebuie decorate, pe măsurile necesare, în stilul în care îți dorești.

Colecțiile nostre sunt concepute ca un caleidoscop de tipare și culori, cu intenția de a fi combinate și potrivite cu modele din întreaga gamă.

Oferim o varietate mare de produse, peste 600 de modele din care să alegi, să mixezi și să decorezi. În funcție de dimensiunile, sistemul de prindere și de modalitatea de încrețire / agățare aleasă, mai tradițională, cu rejansă sau, pentru un feeling contemporan, recomandăm inele sau bride. Dacă te grăbești o parte din materiale se găsesc și sub forma de ready made la o parte din partenerii noștri.

Mendola Fabrics - Marketing și Distribuție

Noile colecții Mendola Fabrics sunt lansate de două ori pe an printr-o rețea de parteneri, distribuitori, lanțuri DIY, magazine specializate, studio-uri de design sau alte business-uri legate de materiale textile în peste 23 țări.

Mendola Fabrics este prezent în piața dn România și prin lanțul de retail deținut de grupul Nobila Casa cu 13 locații în orașele București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Sibiu, Baia Mare, Tîrgu Mureș, Alba Iulia, cât și printr-un magazin propriu deținut de către compania Deco Center, parte din grup ce deține și distribuie brandul Mendola Fabrics ca și core business, etalon în comerțul de perdele si draperii în centrul orașului Cluj-Napoca. Aceste showroom-uri dau posibilitatea partenerilor, designerilor, decoratorilor și clienților lor să vizioneze gama completă de perdele si draperii Mendola Fabrics.

Cataloagele noastre de mostre, ce prezintă gamele și colecțiile, sunt utilizate de retaileri și designeri de interior din multe țări europene și din România. Toate modelele sunt atent alese și concepute pentru a asigura un înalt nivel de calitate, pentru a menține un excelent nivel al stocurilor și pentru distribuția rapidă și eficientă de mostre în piețele în care este prezent brandul Mendola Fabrics.

Compania Deco Center investește anual în campanii de imagine și campanii promoționale pentru fiecare brand din familia Mendola, cu focus special pe Mendola Fabrics atât în România cât și în Europa, în magazine care comercializează produse de interior, DIY, home&deco pentru a oferi suport clienților și a menține notorietatea brandului.

Mendola Fabrics - Customer Service

Mendola Fabrics prin compania Deco Center este dedicată în a oferi un înalt nivel al serviciilor pentru clienți. Sistemul de gestiune integrat oferă informații partenerilor în timp real privind nivelul de stoc pentru fiecare model. Un centru logistic ultramodern ce asigură livrarea comenzilor lansate până la orele 14.00 în aceeași zi prin sistem de curierat sau în maxim 7 zile prin platforma logistică proprie.Procesarea rapida a comenzilor impreuna cu sistemul de transport performant propriu si prrin terti ofera o distributie de cea mai inalta eficienta din industrie.

Mendola Fabrics

Este brandul ce ofera o semnatura distinctiva cu un stil definit de materiale vii, contemporane, decorative pline de imaginatie. Perdele si draperii aparte intr-o  gama completa alcatuita din 9 colectii principale si 4 colectii complementare din care poti alege, cuprinzand peste 600 de produse

Mendola Home Textiles

Este brandul ce ofera o produse ready made, perdele si draperii pentru persoane ce apreciaza timpul, au nevoie de solutii rapide, eficiente insa cu un design si o calitate superioare.

Se adreseaza persoanelor cu un ritm alert de viata, cu stil de viata modern, in viteza,  un om aflat în permanentă miscare. Cu toate acestea, acest client nu doreşte să facă rabat de la calitate şi aspect, fapt pentru care are nevoie de soluții rapide şi eficiente în fiecare domeniu al vieţii sale, dar mai ales atunci când vine vorba de spaţiul în care isi desfasoara o mare parte din ea.

Mendola Art

Produsele disponibile sub umbrela acestui brand sunt tablouri pe panza pictate manual, decoratiuni de perete realizate din lemn sau metal, rame foto de diferite dimensiuni si materiale, simple si multiple.

Tablourile pictate manual sunt vandute neinramate, avem o gama de peste 200 modele disponibile la diversi parteneri in stoc.

Mendola Bedding

Produsele asociate acestui brand sunt lenjerii de pat 100% bumbac, cearceafuri elastice, perne si pilote cu diverse umpluturi (nanofibra, bumbac, pene, mixte)

Mendola Wellness

Baia nu este doar pentru a te spala, este spatiul in care te reimprospatezi si te pregatesti pentru a face fata unei zile. Converteste-ti baia intr-un spatiu calm in care sa iti rasfeti simturile cu gama de prosoape 100% din bunbac si accesoriile de baie ( seturi de baie din ceramica ) marca  Mendola wellness Cu o gama ce cuprinde prosoape din bumbac 100% de dimensiune mare, medii si prosoape pentru maini, vei gasi produsul care sa iti satisfaca cerintele de calitate.

Disney

Personajele Disney ne-au fermecat şi continuă să ne surprindă. Colecţia deosebită Disney creata pentru micuţii noştrii este inspirată din mult îndrăgitele animaţii Disney Princess, Cars, Frozen, Pooh, Minnie Mickey si Star Wars. Alăturaţi-vă magiei cu gama noastră oficială de produse Disney, care include perdele si draperii, lenjerie de pat şi păturici, in nuanţe luminoase, frumoase pe care micuţii le vor iubi.

Mendola Fabrics

Este un brand tânăr și vibrant, fondat în 2007. Filosofia noastră este de a oferi clienților o călătorie senzorială unică și o experiență inedită, folosindu-ne de materiale textile moderne și versatile care oferă un stil accesibil și la îndemâna oricui. Mendola Fabrics este un brand ce face parte din familia de branduri Mendola detinuțe de către grupul Mendola prin firmele sale, în acest caz prin firma Deco Center, cu o echipă proprie care dezvolă și inovează continuu.

Toate gamele au fost inteligent concepute pentru a se completa reciproc, de la o colecție la alta, cu o ușurință nemaiîntâlnită de către echipa noastră talentată și creativă, responsăbilă cu dezvoltarea gamelor noastre eclectice de materiale textile destinate perdelelor și draperiilor, de la printuri până la materiale plain.

Paleta de culori Mendola Fabrics

Mendola Fabrics are o paletă de culori distinctă, încorporând o varietate extinsă de nuanțe clasice și contemporane, creative, dar în același timp, ușor de asortat cu orice interior. Colecțiile sunt concepute având o linie clară, care le unește, oferind consistență coloristică întregii game de materiale, dând posibilitatea diferitelor design-uri dintr-o colecție sau alta de a fi folosite împreună, pentru a crea o imagine exclusivă sub semnătura Mendola Fabrics. 

 

Viitorul

Mendola Fabrics își propune să devină unul dintre principalii jucători pe piața din Europa în următorii 10 ani.

Dezvoltând game noi, colecții noi, produse ce se diferențiază prin tematică, design, adaptabilitate și un raport preț calitate optim, adaptându-se totodată piețelor și gusturilor locale pe piețele în care este prezent.

Echipa noastră este pasionată de textile, perdele și draperii astfel că viitorul este asigurat!