making of
new collections
PHOTOSHOOTING SESSION

Making of – photoshooting new collections

8-9 octombrie 2016 by Mendola Fabrics

Noile colectii  Mendola Fabrics sunt un manifest pentru eleganta, culori puternice. sofisticate dar si natura, viata, tipare vegetale, puse în valoare printr-o diversitate de culori şi texturi, prin suprapuneri de nuanţe şi printuri deosebite.


IMG_4947IMG_5114IMG_5244

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne bazăm, în continuare, pe piesele clasice, pe care, însă, le reinterpretăm mereu pentru un plus de confort şi durabilitate.

Explozia de designuri ce amintesc de baroc, simplitate, romantism, culturi diferite, natura, jungla chiar, tinuturi exotice se face simtita si in acelasi timp indraznim sa fim moderni si diferiti intotdeauna.

IMG_4961

Noile colecții rămân în sfera medium plus, dar, de data aceasta, designerii noștri au plusat la capitolul creativitate şi îndrăzneală.

Materialele lejere, din fibre sintetice insa cu un look natural, precum  inul, bumbacul, mateasa,sau voalul, domină colecţia şi sunt texturile ideale pentru o casă deosebita și în același timp în ton cu ultimele tendințe în materie de design interior.

Designuri inovative, ţesături bogate si luxoase, expresive. Cu certitudine, noile colecţii Mendola Fabrics vor oferi confort şi elegantă fiecărei locuinţe.

Stilisti nostri insotiti de fotografi si experti in marketing au contribuit la imaginea transmisa de aceasta colectie.

Datele cheie transmise pentru crearea settingurilor la colectia Saronga ca sa dam doar un exemplu:

Modele pline de culori și printuri vegetale, atmosferă aventuroasă, stil colonial, natura invadând spațiul interior.

Keywords: #materiale  #wild  #vibrante #viata  #printuri  #vegetal
IMG_5078IMG_4833

IMG_5572

Pariem pe calitatea produselor, pe integritatea designului lor, dar şi pe inovaţie constantă.

Aceasta este experienţa pe care vrem să o oferim clienţilor noştri: stimularea sentimentelor, depășirea așteptărilor şi menținerea unui dialog între designer şi client

.IMG_5857IMG_5717

IMG_5623