Brandurile noastre

De ce Mendola fabrics?

Dacă te-ai decis să îți redecorezi casa sau apartamentul, ferestrele tale au acum șansa să primească un nou look în întregime de la Mendola fabrics. Mendola fabrics corespunde oricărei necesități în materie de decorare cu perdele și draperii. Colecțiile noastre cuprind peste 600 de modele, metrajele noastre pot fi adaptate diferitelor ferestre sau locații ce trebuie decorate, pe măsurile necesare, în stilul în care vrei.

Colecțiile nostre sunt concepute ca un caleidoscop de tipare și culori, cu intenția de a fi combinate și potrivite cu modele din întreaga gamă.

Oferim o varietate mare de produse, peste 600 de modele din care să alegi, să mixezi și să decorezi. În functie de dimensiunile, sistemul de prindere și de modalitatea de încrețire/ agățare aleasă, mai tradițională, cu rejansă sau, pentru un feeling contemporan, recomandăm inele sau bride. Dacă te grăbești o parte din materiale se găsesc și sub forma de ready made la o parte din partenerii noștri.

Mendola Fabrics – Marketing si distributie

Noile colectii Mendola Fabrics sunt lansate de doua ori pe an printr-o retea de parteneri, distribuitori, lanturi DIY, magazine specializate, studio-uri de design sau alte business-uri legate de materiale textile in peste 23 tari.

Mendola Fabrics este prezent in piata dn Romania si prin lanturl de retail detinut de grup Nobila Casa, cu 13 locatii in orasele  Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Brasov, Sibiu, Baia Mare, Tirgu Mures, Alba Iulia, cat si printr-un magazin propriu detinut de catre compania Deco Center, parte din grup ce detine si distribuie brandul Mendola fabrics ca si core business,  etalon in comertul de perdele si draperii in centrul orasului Cluj Napoca. Aceste showroom-uri dau posibilitatea partenerilor, designerilor, decoratorilor si clientilor lor sa vizioneze gama completa de perdele si draperii mendola fabrics.

Cataloagele noastre de mostre ce prezinta gamele si colectiile sunt utilizate de retaileri si designeri de interior din multe tari europene si din Romania. Toate modelele sunt atent alese si concepute pentru a asigura un inalt nivel de calitate, a mentine un excelent nivel al stocurilor si distributie de mostre rapida si eficienta in pietele pe care este prezent brandul mendola fabrics.

Compania Deco Center investeste annual in campanii de imagine si promotionale penru fiecare brand din familia Mendola, cu focus special pe Mendola fabrics atat in Romania cat si in Europa in magazine ce comercializeaza produse de interior, DIY, home&deco pentru a oferi suport clientilor si a mentine notorietatea brandului.

Mendola Fabrics – Customer Service

Mendola fabrics prin compania Deco Center este dedicata in a oferi un inalt nivel al serviciilor pentru clienti. Sistemul de gestiune integrat ofera informatii partenerilor in timp real privind nivelul de stoc pentru fiecare model. Un centru logistic ultramodern ce asigura livrarea comenzilor lansate pana la orele 14.00 in aceeasi zi prin sistem de curierat sau in maxim 7 zile prin platforma logistica proprie.Procesarea rapida a comenzilor impreuna cu sistemul de transport performant propriu si prrin terti ofera o distributie de cea mai inalta eficienta din industrie.

Mendola Fabrics

Este brandul ce ofera o semnatura distinctiva cu un stil definit de materiale vii, contemporane, decorative pline de imaginatie. Perdele si draperii aparte intr-o  gama completa alcatuita din 9 colectii principale si 4 colectii complementare din care poti alege, cuprinzand peste 600 de produse

Mendola Home Textiles

Este brandul ce ofera o produse ready made, perdele si draperii pentru persoane ce apreciaza timpul, au nevoie de solutii rapide, eficiente insa cu un design si o calitate superioare.

Se adreseaza persoanelor cu un ritm alert de viata, cu stil de viata modern, in viteza,  un om aflat în permanentă miscare. Cu toate acestea, acest client nu doreşte să facă rabat de la calitate şi aspect, fapt pentru care are nevoie de soluții rapide şi eficiente în fiecare domeniu al vieţii sale, dar mai ales atunci când vine vorba de spaţiul în care isi desfasoara o mare parte din ea.

Mendola Art

Produsele disponibile sub umbrela acestui brand sunt tablouri pe panza pictate manual, decoratiuni de perete realizate din lemn sau metal, rame foto de diferite dimensiuni si materiale, simple si multiple.

Tablourile pictate manual sunt vandute neinramate, avem o gama de peste 200 modele disponibile la diversi parteneri in stoc.

Mendola Bedding

Produsele asociate acestui brand sunt lenjerii de pat 100% bumbac, cearceafuri elastice, perne si pilote cu diverse umpluturi (nanofibra, bumbac, pene, mixte)

Mendola Wellness

Baia nu este doar pentru a te spala, este spatiul in care te reimprospatezi si te pregatesti pentru a face fata unei zile. Converteste-ti baia intr-un spatiu calm in care sa iti rasfeti simturile cu gama de prosoape 100% din bunbac si accesoriile de baie ( seturi de baie din ceramica ) marca  Mendola wellness

Cu o gama ce cuprinde prosoape din bumbac 100% de dimensiune mare, medii si prosoape pentru maini, vei gasi produsul care sa iti satisfaca cerintele de calitate.

Disney

Personajele Disney ne-au fermecat şi continuă să ne surprindă. Colecţia deosebită Disney creata pentru micuţii noştrii este inspirată din mult îndrăgitele animaţii Disney Princess, Cars, Frozen, Pooh, Minnie Mickey si Star Wars.

Alăturaţi-vă magiei cu gama noastră oficială de produse Disney, care include perdele şi draperii, lenjerie de pat şi păturici, in nuanţe luminoase, frumoase pe care micuţii le vor iubi.