New column

Cele mai iubite perdele și draperii din 2023

Pentru Mendola Fabrics, anul 2023 a fost un an plin de creativitate, diversitate și originalitate. Am selectat ca în fiecare an, cele mai frumoase articole cu țesături în nuanțe și imprimeuri inedite, raportându-ne la trendurile internaționale, lansându-le în două colecții: Colecția Primăvară/Vară 2023 și Colecția Toamnă/Iarnă 2023.

 

Colecția Primăvară/Vară 2023 a fost lansată în exclusivitate la Heimtextil, iar mai apoi la Open Days. Aceasta se caracterizează printr-o gamă diversă de țesături, de la materiale ce imită fibrele naturale, la texturi prețioase, precum catifeaua și chenille-ul. Colecția aduce totodată în prim-plan și o multitudine de texturi - fie ele motive florale în nuanțe romantice, imprimeuri geometrice ori abstracte în nuanțe terra sau metalice, fie articole uni în culori vibrante.

New column

Cât despre Colecția Toamnă/Iarnă 2023, aceasta a fost lansată în cadrul Deco Days, cel mai mare târg de design interior din românia. Colecția are ca sursă de inspirație texturile din natură și tendința internațională de design interior de a crea amenajări cu texturi, elemente și nuanțe împrumutate din natură.

 

Astfel, în topul celor mai vândute materiale lansate anul acesta, se află perdelele și draperiile simple, ce imită fibrele naturale, draperiile din catifea, dar și textile cu proprietăți tehnice ca cele ignifugate, blackout sau cele din material reciclat.

Perdele si draperii simple cu aspect natural

În această categorie regăsim perdele în nuanțe de alb, crem sau gri, cu țesături ce imită fibrele naturale, precum Tropez, Provence sau Salvoacestea fiind ideale pentru a potența efectul vizual al amenajărilor.

Aceste țesături pentru perdele sunt perfecte pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare în orice cameră. Datorită culorilor neutre, acestea au un aspect pământesc și organic, aducând o notă de natură în amenajările interioare. Materialul de calitate superioară conferă o textură plăcută și o durabilitate remarcabilă, transformând fiecare încăpere într-un spațiu confortabil și elegant.                                                    

New column

PROVENCE

Colecția SCANDI

JANUS

Colecția SCANDI

TROPEZ

Colecția SCANDI

SALVO

Colecția SCANDI

Tot din categoria țesăturilor simple, într-o singură culoare, fac parte și draperiile Zenith și Sydney, ambele fiind realizate dintr-un material dens, de tip blackout, ce are capacitatea de a optura până la 100% trecerea luminii.

Draperiile din catifea – mereu popular

Draperiile din catifea din gama Mendola Fabrics s-a bucurat de-a lungul timpului de o notorietate aparte. În această categorie putem vorbi de binecunoscuta draperie Castellano, disponibilă în 11 nuanțe deosebite, sau de țesăturile catifelate, imprimate cu modele cu aspect mineral, precum Dakka, sau Mars. Astfel, catifeaua este cu siguranță unul dintre cele mai în vogă materiale și în acest an. 

New column

DAKKA

Colecția JADE

SCENTO

Colecția AXIOMA

MARS

Colecția MONOGRAMA

LUSSURIA

Colecția AXIOMA

Jaquard și Chenille - viitorul

Aceste țesături oferă un aspect cald și elegant oricărei încăperi. Draperiile din Chenille au o textură moale și plușată, adăugând căldură și confort spațiului. Perdelele și draperiile din Jaquard, pe de altă parte, au modele complicate țesute în țesătură, creând o senzație sofisticată.

New column

RIOJA

Colecția AXIOMA

LEON

Colecția AXIOMA

ALLEGRO

Colecția SARONGA

MODERN

Colecția BASIC

Proprietăți tehnice, materiale reciclate și broderie

Refresh este o perdea inovativăcare îmbunătățește calitatea vieții, datorită funcției de purificare a aerului. Țesătura perdelei are proprietăți de purificare a aerului, acreditate și testate în laboratoare de specialitate.

Perdelele din materiale reciclate sunt o opțiune ecologică și durabilă pentru decorul casei tale. Nu numai că reduc deșeurile și sprijină mediul înconjurător. Perdele cu broderie adăuga caracter spațiului.

New column
New column
New column

În curând îți vom prezenta noutățile anului 2024, în materie de trenduri, culori și amenajări de interior.

Stai alături de noi!

Coș de cumpărături